⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

Teknik Direktörlerini çok beğendim her kimse, adam makine gibi takım yapmış az biraz yetenek olsa 3 yerdik doğrusu bu.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Faul bile yapmıyoruz, mücadele yok. En büyük sorunumuz bu bence.

En azından 2'yi bulup turu yüzde 60 kapmak lazım. Herifler evlerinde hiç kaybetmemişler bu sezon.

Kalitemiz önde ama formasyonda yeniliyoruz.

Screenshot_2024-02-15-21-35-53-635.jpeg

Şanslı bir ilk yarı geçirdik. İnşallah şansımız ikinci yarı da yanımızda olur. Karşımızda taş gibi takım var, fizik olarak üstünler bize karşı, yeteneğimizle fizik eksiğimizi kapatıyoruz.

Barış kötü çünkü her topu barışa şişirip takımı sirtlamasini bekledik 30 dk.. Neden bizde 1 kişi sivrilince onun üstünden oyun yapmaya çalışıyoruz..Bu maçı icardinin pasları çözüyor

2. Yarı Icardi-Zaha
Kerem-Tete yapıp BAY'ı sola almak lazım
2. yarı kabak gibi açılacaklar.
Açılmaları için bir neden yok. 2 olmadıktan sonra açılmazlar olsa bile açılacaklarını da düşünmüyorum. Orta sahayı güçlendirip bol şut çekmemiz lazım bizim. Heriflerin tek oyunu dikine koş

Barış Alper'i sağ beke çekip Kaan'ı oyundan alırdım ben. Adam gerçekten sakat sanırım. Sahada yok.

bayın yeri kesinlikle sol kanat..içeri çekip daha rahat adam geçiyor ve daha etkili oluyor...

İcardi iyi filan değil

Yalnızca bugün diğer maçlara göre oyun içinde hareketli ve pas istasyonlarının içinde yer alıyor

Yoksa halen fiziksel sıkıntısı devam ediyor

Topu süremiyor ve koşamıyor maalesef

Zaten ben bu seneyi gözden çıkardım artık

Bir kaç kritik yerde gol atsa yeterli olur

İleri 4'lüde en iyisi İcardi. Demek ki diğerleri Barış Kerem Mertens rezalet. ?

Martens çöp türkiye liginde fark yaratıyor ama fizik gücü isteyen Avrupa maçlarında çok sırıtıyor.

Geri
Üst Alt