⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

avrupa maçlarında bilet fiyatını briaz daha ayarlasınlar.

2k idi ben baktığımda en düşük bilet şu maça - tribünün hali belli 2-2 de sus pus - anca adamlar kızrmız görünce ya da biz gol atınca coşuyor. maç sıkıntıdayken devryee girmiyor hiç

evimizdeki negatifliğin nedeni bu bence

Prag taş gibi takım ve Kopenhag tan daha yetenekli. Kopenhag oyun disiplini olarak biraz önde. Yok 5. Olur 6. Olur bu yorumlar komik oluyor.
ya ahahaha nesi taş gibi takım beksiz , 10 kişi kalmış takıma bile üstünlük kuramadılar üstüne pozisyon verdiler herifler takım savunması yapmayı bile bilmiyorlar doğru düzgün.Dakika 90 rakip santrafor ceza sahası dışından markesiz top vuruyor , sağ beki 40 metre top sürerken alanı bile kapatamıyorlar rakip santrafor arkaya atıyor kendini takip eden yok , boşboş topları saçma sapan vurdular hucumda bir sürü top kaybı yaptılar ne kopenhagı biraz öndeymiş , City şunlarla oynasa 10 tane atar biraz mantık cidden :D ben mi başka maç görüyorum acaba yada bu dediklerim olmadı mı ben anlamadım ya , herifler daha bire bir savunma yapmayı bilmiyorken kopenhag gibi citynin pırpır topçularına bile açık bırakmayan takımın bir tık altı mı diyorsun cidden ya :D

Zaha acele etmese belki 4 olacaktı, son hücumumuzda. Barış çok dengesiz oynuyor, bazen topu atıp adamların üzerine çıkıyor, topu kaybediyor. Geçemeyeceği yerde basit oynamalı
Barışı bazı maçlarda yardımcı forvet oynatmak gerekiyor.
Mümkün olduğunca icardiye yardım etmeli.

Maç 11-11 devam etseydi skor 4-1 falan olurdu. Adamlar 11 kişiyken yürüyecek halleri kalmadı,biz 10 kişiyiz adamlar vakit geçiriyor. Bu galibiyetle rahat geçeriz turu bence. Gol atmak hatta goller atmak zorundalar. İcardidende it gibi korkcaklae sıkıysa yaldır yaldır gelsinler.

Hakem ayrı bir şerefsizdi bu arada rakibin kaç tane sarısını vermedi. Güzel galibiyet oldu. Aurier falanda girecek en azından sağ bekimiz sağ bek olacak. Hani bu takım bek zafiyetimizi çok iyi kullandı.

kendi kafanızdan yeni kopenhag yaratmaya çalışmayın boşuna , bok gibi takım anca bekleri bizde oynar o da bizde bek olmadığı için güncelde ki Boey olsa sağbek de oynayamaz bizde.Kopenhag gibi dirençli olup , topun arkasına iyi geçip boşlukları iyi kapatma gibi bir şey de yok tipik vasat bir takım yani.

Şunu yazıyordum sana da cevap olsun.
Tebrikler, tamamen katılıyorum. Hatta Molde kadar bile bir takım değiller.

Gol attı diye fikrimi değiştirecek halim yok. Ben Galatasaray taraftarıyım Icardi değil.
Gerçekten oynadığı topu görmüyor musunuz yoksa inat mı yapıyorsunuz anlamıyorum. Fiziken bitik sadece aklıyla oynuyor bu sene.
Neyse inşallah düzelir de ben utanırım.
Ezbere yorum yapıyorsunuz. icardi sakatlığından dolayı formsuz evet ama kalitesi ile her daim sahada olmalı zira bitik hali bile 10 tane vinicius, kerem aktürkoğlu veya tete eder. Futboldan anlayan herkes bunu rahatça görebilir. icardi yerine oynatabileceğin hem kaliteli hem formda topçun varsa çek kenara oynat. Geçen yıl icardi olmasaydı şampiyon olamazdın bunu da futboldan zerre anlayan herkes görebilir

Muslera kurtarmasa o topu moral bozukluğu + yorgunluk belki isteksizlik olacaktı, şimdi ++ moralli çıkacağız. 1 dk da tüm kimyası kaderi değişti herşeyin.

abi barış da sol bek değil ki

bir takım koskoca bir turnuvaya nasıl sol beksiz girer lan :d

hayır kazımcan falan olsa yine hadi diyeceğim adam sol bek

devşirme devşirme devşirme ile oynuyoruz

solbek almamaları hata na eyvallah

ama ona icardiyi torreirayı sanchexide erden timur aldı
idare etsin
bu nankörlük midemi bulamdırıyor

berkan sn 10-20 dakika ortasahaya dinamizm katmak harici bu takımda hiçbir rolu olmamalı

pas atışı bile falso adamın

sen bu adamı oynatarak erden timuru hedef tahtasına sokuyorsun göze sokasoka

barış denendi oldu çok sırıtmadı solbekde
devam etsene!

Prag da çok daha yetenekli oyuncular var. Prag dan bazı oyuncular seneye 10 milyon üzeri satış yapar ama Kopenhag ta vay be dediğimiz bir adam yok daha çok Molde gibi takım oyunu.
tamam işte yav , turnuvada Takım oyunu > bireysellik olarak baktığımdan daha iyi diyorum.

Sparta Prag les gibi takim acik konusalim. Yersiz bir ovgu var. 10 kisiyken bile tarumar ettik. Sifir hucum organizasyonu, iyi kosuyorlar fizikleri iyi iste. Molde'nin upgrade edilmis hali.

Yalnız ben Icardi'yi maç sonunda daha mutlu görmeyi bekliyordum. Son dakika golü atmasına rağmen hakemle el sıkışmaya giderken suratı beş karıştı. Onu anlamadım...

Geri
Üst Alt