⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

10 kişi kaldı diye bir takım bu hale düşemez. Şu Kuzey deplasmanlarını oynamayı bir türlü öğrenemiyoruz. Beraberliğin yettiği maçtaki olaya bak, rezillik
Avrupa'nın ortası burası, bizim ligin ne kadar dandik olduğunu gösteriyor bu maç. Adamlar sadece kondisyon farkı ile maçı aldılar.

ziyech ndombele vurgunu mali kurulda sorulmalı

Elenelim diye dua edenler su dustugumuz halı gorunce mutludur umarim
Yönetime söylüyorsun sanırım üstat değil mi bunu? Taraftarın elenelim demesiyle elenmiyoruz. Transfer yapamayan yönetim, takımı oynatamayan teknik ekip yüzünden elendik. En çok elenmemizi onlar istedi. Laf söylenecek en son kişi taraftar

Bek orta saha falan demesin kimse, adamların transfermarkt değeri 50 milyon :ROFLMAO::ROFLMAO: Belirli bir sistemde oynayan bütün takımlar bizi ezdi bu sene. Kopenhag, Molde, Sparta Prag hepsi her 2 maçta da bizden çok bariz iyilerdi. City'nin kadrosunu komple bize verseler yine cacık olmazdı bence, oyuncularla alakalı bir sorun göremiyorum bariz hoca farkı.
Boş

Anca par a jarcayın soyguncu şerefsizlerrrr elendiğimiz takıöa bak rezillllik prag kim

bu şekilde elenmek çok üzücü oldu takım gereksiz agresifti kırmızıdan sonra da tamamen saldılar

icardi ne kadar kötü olursa olsun sahadan çıkmıyor bu konuya takılıyorum özel bi sebebi mi var acaba
Sözleşmesinde gizli madde var deniyor

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakemler resmen macin gidisatini etkiledi

Onundeki faulu vermiyor

Ilk yari kirmizi kart var , vermiyor

Bize cok kolayca sarilari gosterdi, diger takima gostermedi.

Biz gormuyor muyuz saniyorsunuz ?

Dunyanin geri kalannda kesinlikle Turkiye dusmanligi yapiliyor

Bugun bu birkere daha tescillendi.

Kimse kusura bakmasin..

Bunu yasayan bilir.
Fener maçlarında göreceğiz bak normal hakemleri. Türkülere değil Galatasaraya bir art niyet var. Dep Bayern maçı ve bu maç.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt