- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 663
BoşYönetimden hocasına çap bu kadar, çok da şey yapmayın…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BoşYönetimden hocasına çap bu kadar, çok da şey yapmayın…
Avrupa'nın ortası burası, bizim ligin ne kadar dandik olduğunu gösteriyor bu maç. Adamlar sadece kondisyon farkı ile maçı aldılar.10 kişi kaldı diye bir takım bu hale düşemez. Şu Kuzey deplasmanlarını oynamayı bir türlü öğrenemiyoruz. Beraberliğin yettiği maçtaki olaya bak, rezillik
Yönetime söylüyorsun sanırım üstat değil mi bunu? Taraftarın elenelim demesiyle elenmiyoruz. Transfer yapamayan yönetim, takımı oynatamayan teknik ekip yüzünden elendik. En çok elenmemizi onlar istedi. Laf söylenecek en son kişi taraftarElenelim diye dua edenler su dustugumuz halı gorunce mutludur umarim
Kuzey???10 kişi kaldı diye bir takım bu hale düşemez. Şu Kuzey deplasmanlarını oynamayı bir türlü öğrenemiyoruz. Beraberliğin yettiği maçtaki olaya bak, rezillik
BoşBek orta saha falan demesin kimse, adamların transfermarkt değeri 50 milyonBelirli bir sistemde oynayan bütün takımlar bizi ezdi bu sene. Kopenhag, Molde, Sparta Prag hepsi her 2 maçta da bizden çok bariz iyilerdi. City'nin kadrosunu komple bize verseler yine cacık olmazdı bence, oyuncularla alakalı bir sorun göremiyorum bariz hoca farkı.
Adam 3 maçtır dökülüyor zaten ligde. Her maç sonu eleştiriliyor bir sonraki maç yine aynı muhabbetler.Zahayı öven arkadaşlar vardı burda
Sözleşmesinde gizli madde var deniyorbu şekilde elenmek çok üzücü oldu takım gereksiz agresifti kırmızıdan sonra da tamamen saldılar
icardi ne kadar kötü olursa olsun sahadan çıkmıyor bu konuya takılıyorum özel bi sebebi mi var acaba
Fener maçlarında göreceğiz bak normal hakemleri. Türkülere değil Galatasaraya bir art niyet var. Dep Bayern maçı ve bu maç.Hakemler resmen macin gidisatini etkiledi
Onundeki faulu vermiyor
Ilk yari kirmizi kart var , vermiyor
Bize cok kolayca sarilari gosterdi, diger takima gostermedi.
Biz gormuyor muyuz saniyorsunuz ?
Dunyanin geri kalannda kesinlikle Turkiye dusmanligi yapiliyor
Bugun bu birkere daha tescillendi.
Kimse kusura bakmasin..
Bunu yasayan bilir.