⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

rezilliğin kırmızıyla alakası yok 45-60 arası gol yemediysek adamların salaklığından.rezildik kırmızı sonrası daha da rezil olduk.ezbere takım devam ediyor sanki city realsin.her takıma karşı aynı taktik oynuyorsun.

1708639858972.webp

Her sene lig şampiyonluğu ama 3 5 maçta Avrupa'dan elen yok abi Galatasaray bu değil.

3 lü orta sahaya dön derken oliveira yi kastetmedik hoca. Şu oliveira ndombele falan çok kötü ban yedirecek bu herifler bana

Bir musibet lazımdı ve oldu. Gönül isterdi ki böyle acı tecrübe etmeyelim.

Artık umarım hocanın sakat/tam hazır olmayan oyuncu oynatma sevdası bitmiştir. Haftalardır Kaan aksıyordu, sonunda hem kendini, hem seni, hem takımı yaktı. Rahatlamışsınızdır

Sağ bek yok sol bek yok 13 kişilik rotasyonla gayet normal sonuç bence yani sol bekimiz Berkan olup bu kupada nereye kadar ilerlemeyi bekliyorduk ki. Bence elimizdeki mevcut rotasyonla bu kupadan elenmemiz hayırlısı oldu 3-1'ken üzgün değildim bile sadece 4. gol gereksiz oldu.
Tamamen bu his ve düşüncedeyim. Kadro bazlı çözemediğimiz durumlardan ötürü 3-1 iken bile çok üzülmemiştim fakat 4.gol cidden tat kaçırdı.

Bok vardı o kırmızıyı da yiyecek Kağan efendi. 2 mt'den taban girmek nedir yani ? Zaten kötüyüz, belki berabere bitecek maç, belki onlar açılacak falan kontradan saplicaz vs vs, 20 dk kalmışken orada bitti maç. Lige yansırsa sıçtık, ne yapip edip tjkyi yenmek zorundayiz şu saatten sonra.
Sahaya Kaan ve berkanı beklerde çıkartanların eseri. Gollerin hepsi bek zaafiyetinden geldi. Sırf berkan 4 tane yedirdi 2 maçta

En kötü avrupa maçını en iyi lig maçına değişmem abi valla kusura bakmayın kimse önemsemiyordu maçı. Ne Okan hoca ne de taraftarlar. Mevkilere girmiyorum zaten takımda sağ bek sol bek yok. Adamlar senin önemsemediğin kupada böyle yollarlar ciddiye alıp işte. Buranın şakası yok.

@İskender Nikolov senin analiz yeteneğin çok iyiydi futbol bilgin falan Prag köy takimiydi dimi
Yav arkadaşım sana 100 kere anlattım da işte sen paso kendi anlamak istediğin gibi anlıyorsun:D şimdi yazdıklarımı çekip buraya atsam onlara da kulp bulacaksın, futbolun fsini bilmiyorsun kusura bakma , ben geçen maç prag denilen rezil takıma şu şekil oyun vermek rezillik dedim aynı şekilde prag denilen koy takımından 4 yemek de rezillik , fb mesela konferans liginde gruptan çıkamayan rezil bir takımdan 6 yedi sana göre onlar da müthiş takımdır büyük ihtimalle , prag şimdi bir sonraki tur elenecek acaba ona nasil bir kulp bulacan , prag sanki sadece benim takimimi eledi de fbli gibi bana saçma sapan mentler atıyorsun sen hangi takımlısın

Eğrisi doğrusuna denk geldi.Bu sene lig çok çok önemli Okan hoca Kaan oliviera rezalette olsalar hayırlı oldu diyelim her şerde bir hayır vardır.Asılalım saldıralım lige

Sergio ic saha hariç hic bir macta varlik gösteremez deplasman oyuncusu değil

Avrupa’da hedefi olan takım Boey’i satmazdı, sol bekini listeye yetiştirirdi, orta sahaya 1 tane alternatif alırdı.
Biz ne yaptık? Hiçbirini..
Şu an yönetimdekiler Avrupa’dan elendiğimiz için kadehlerini tokuşturuyorlardır zevkten.. İstedikleri oldu

Yediğimiz 2. Golde Icardi yi izleyin suçlamak için demiyorum ama orada gol geldi zaten takım teslim olduğunu Icardi beden dilinde gösterdi

Geri
Üst Alt