Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen üstün saçma sapan düz futbol görüşlerinle bizi aydınlatmaya devam et lütfen, bizi eledi harika takım uçup kaçıyorlar sen bunlara kopenhagtan iyi takım demiş adamsın yahu yakında cityle bunlar oynasa elerdi diyeceksinFutboldan sen anlıyorsun Prag köy takımı aynen devam
Adamlar bizi İstanbul da da yenebilirdi. Bir çok pozisyona girdiler zaten. Burada futboldan çok iyi anlayan bazı bakar körler Prag köy takımı diyor hala daha. Öyleyse biz neyiz abi ?Prag'ın hocasını tebrik etmek lazım, tabanca gibi takım yapmış, 2 maçta da bizden iyilerdi. Ama buna rağmen kırmızı kart olmasa eleyebilirdik. Benim anlamadığım bu takım 10 kişi kaldığı anda nasıl oluyor da 5 dk bile dayanamıyor? Ulan bizim yerimize Konyaspor olsa onlar bile bu kadar acınası duruma düşmez, direnirdi maç sonuna kadar. Kale önüne otobüs çeker, en kötü ihtimalle uzatmaya taşırdı. Oliviera ve Zaha hamlesi zaten maçı bitirdi, Okan hoca tüyü dikti. Davinson berbat bir son yarım saat oynadı, Berkan rezalet ötesiydi ve yenilginin baş mimarlarından biri oldu. 2.yarıda resmen takımın fişi çekilmiş gibiydi, ceza sahasına bile giremeden maçı tamamladık. Aldığı sağ bek ve sol beki turnuvada oynatamayan bu şaka gibi yönetim artık kına yakabilir, bu hezimeti sonuna kadar hak ettiler.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu yazdığımda maç 1-1'di. Şom ağzıma da sövdüm ama çok belliydi.Paramparça olacağız kalan 20 dk muhtemelen.
Forumda bile öyle, laf söylersen anında misliyle cevap geliyor. Geçen yıl tek başına şampiyon yapmış.İcardinin niye dokunulmazlığı var
Yahu ben senin futbol bilginden bahsetmiyorum bile, ciddiye alınacak bir şey yok çünkü. Prag bizim ligde olsa istanbulspor ile kümede kalma mücadelesi verir zaten, aynen aynenAynen üstün saçma sapan düz futbol görüşlerinle bizi aydınlatmaya devam et lütfen, bizi eledi harika takım uçup kaçıyorlar sen bunlara kopenhagtan iyi takım demiş adamsın yahu yakında cityle bunlar oynasa elerdi diyeceksin
Adamlar iki maçta da pozisyon olarak üstün. Sen maçı mackolikten takip ediyorsun galiba ?Ya bi git. Reale mi elendik? Dandik köy takımı işte. Kendi salaklığımız.
Aynen kesin öyle dedim ya cidden çok toxic bir adamsın haha , blok atıp keyfime bakıyorum prag bir sonraki tur paspas olunca alıntı atarım yine de en azından biraz utanırsın belkiYahu ben senin futbol bilginden bahsetmiyorum bile, ciddiye alınacak bir şey yok çünkü. Prag bizim ligde olsa istanbulspor ile kümede kalma mücadelesi verir zaten, aynen aynen![]()
Eyüp Avrupa listesinde yoktu
Sakatlıktan çıktı, bir süredir oynamadı rdaş normaldir.abdul kerim çok ıyı ama,sanki sanchez nelson oynamalı ligde..