⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Geçen sene bu takımın 2 eksiği vardı 8 numara, sol bek...
Gittiler sanki en acil ihtiyaçmış gibi Zaha aldılar. Gittiler sanki en acil ihtiyaçmış gibi sağ kanat Tete aldılar. Solbek yetersiz çıktı gönderdiler adam almadılar. Son gün aldıkları Dombele futbolu bırakmış okeye dönüyor.

Yazık şu takıma yapılan transferler şaka gibi yazık. Devre arası transferler zaten evlere şenlik.

Yahu hiçbir iddiası olmayan Trabzon bile Mönye gibi adam buluyorken afrika kupasında soru işaretli adam almak nedir kardeşim şaka mısınız siz ya.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futboldan sen anlıyorsun Prag köy takımı aynen devam
Aynen üstün saçma sapan düz futbol görüşlerinle bizi aydınlatmaya devam et lütfen, bizi eledi harika takım uçup kaçıyorlar sen bunlara kopenhagtan iyi takım demiş adamsın yahu yakında cityle bunlar oynasa elerdi diyeceksin

Prag'ın hocasını tebrik etmek lazım, tabanca gibi takım yapmış, 2 maçta da bizden iyilerdi. Ama buna rağmen kırmızı kart olmasa eleyebilirdik. Benim anlamadığım bu takım 10 kişi kaldığı anda nasıl oluyor da 5 dk bile dayanamıyor? Ulan bizim yerimize Konyaspor olsa onlar bile bu kadar acınası duruma düşmez, direnirdi maç sonuna kadar. Kale önüne otobüs çeker, en kötü ihtimalle uzatmaya taşırdı. Oliviera ve Zaha hamlesi zaten maçı bitirdi, Okan hoca tüyü dikti. Davinson berbat bir son yarım saat oynadı, Berkan rezalet ötesiydi ve yenilginin baş mimarlarından biri oldu. 2.yarıda resmen takımın fişi çekilmiş gibiydi, ceza sahasına bile giremeden maçı tamamladık. Aldığı sağ bek ve sol beki turnuvada oynatamayan bu şaka gibi yönetim artık kına yakabilir, bu hezimeti sonuna kadar hak ettiler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamlar bizi İstanbul da da yenebilirdi. Bir çok pozisyona girdiler zaten. Burada futboldan çok iyi anlayan bazı bakar körler Prag köy takımı diyor hala daha. Öyleyse biz neyiz abi ?

Bugün herhangi bir futbolcuya kızan Galatasaray’lı değildir. Sahanın ortasına sıçsa bile fark etmez. En büyük hata Kaan’ın ona da kızamazsınız.
Bu sonucu 1- yönetim 2- teknik heyet istedi. Onların eseri. Saçma sapan laflar etmeyin

Aynen üstün saçma sapan düz futbol görüşlerinle bizi aydınlatmaya devam et lütfen, bizi eledi harika takım uçup kaçıyorlar sen bunlara kopenhagtan iyi takım demiş adamsın yahu yakında cityle bunlar oynasa elerdi diyeceksin
Yahu ben senin futbol bilginden bahsetmiyorum bile, ciddiye alınacak bir şey yok çünkü. Prag bizim ligde olsa istanbulspor ile kümede kalma mücadelesi verir zaten, aynen aynen 👌

Kopenhag maçında çok eziyet çektik ama bu maç daha kötüydü ya. Adamlar çalışmışlar ne yaptıklarının farkında muazzam oynadılar diyecek bir şey yok. Zaten yönetim bu sene kafa olarak Avrupa'yı sildiğini gösterdi forumun bile birçoğu elensek iyi olur dedi ( bu şekilde elenme istemediklerine eminim ). Neyse umarım ligi etkilemez bu sonuç.

Sağ beke de son yıllarını çok istikrarsız geçirmiş Afrika Kupası'ndaki adamı transfer eden yönetimin aklına tüküreyim. Afrika Kupası olmasa idare eder bir tercihti Aurier ama şu turda oynaması şüpheli adam alınmazdı... Dubois için Başakşehir'e 1m falan ateşlemek 800 kat mantıklıydı.... Sol beki yetiştirmiş olsan şu tura hadi yine laf etmicem... İki beki de düzgün halledemedik...

ilk yarı kesinlikle kötü değildik maçı koparabilirdik olmadı sağlık olsun ama mevki eksikliğini hesaba katmadan oyuncu değeriyle hesaplarsak başarısız bir avrupa sezonu oldu. yani bu işlerin pahalı topçularla olmayacağını bir kere daha gördük. transfer sezonu verimsiz geçti üstüne icardi'nin performansı da düştü bu sezon.

yönetime, okan hocaya, oyunculara kızarız ama bu sene avrupada her maçımızda hakem rezaletleri yaşanması tesadüf olamaz. münih maçı otomatik var çalışmıyor. bizim işimize yarayacak pozisyonda penaltı verilmiyor ve buna benzer kararlar. hakem yönetimleri masum değil

Şampiyon olan takımın iki eksiği vardı, bir sol bek bir de merkez orta saha. Biz gittik bunların yerine Zaha aldık, Tete aldık, Ziyech aldık. Oynasalar yine bir şey demeyeceğim, ikisi bu akşam kenarda oturdu, diğeri zaten nerede kimbilir. Bir de sanki dünyada başka sağ bek kalmamış gibi gidip Afrika Kupasından oyuncu aldık, o da sakat geldi. Sonuç olarak öyle saça böyle tarak.

Daha önce de örneklerini pek çok kez gördüğümüz, şampiyon olmuş yönetim/hoca şımarıklığı maalesef Galatasaray'ın en büyük zaaflarından biri.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu ben senin futbol bilginden bahsetmiyorum bile, ciddiye alınacak bir şey yok çünkü. Prag bizim ligde olsa istanbulspor ile kümede kalma mücadelesi verir zaten, aynen aynen 👌
Aynen kesin öyle dedim ya cidden çok toxic bir adamsın haha , blok atıp keyfime bakıyorum prag bir sonraki tur paspas olunca alıntı atarım yine de en azından biraz utanırsın belki

abdul kerim çok ıyı ama,sanki sanchez nelson oynamalı ligde..
Sakatlıktan çıktı, bir süredir oynamadı rdaş normaldir.
Sanchez’i de hatırla sakatlıktan ilk çıktığında buna ne oldu demiştik birkaç maça toparladı.
Nelsson uzun bir süre oynamadıktan sonra ilk 11’e girince neler söylendi 3-5 maça o da topladı.
Abdulkerim de 1-2 maç oynayıp ritmini bulsun düzelir.

Geri
Üst Alt