- 17 Ağustos 2009
- 44.177
- 33.288
- 3.448
Klişeler şelalesi postları okuyalım bakalım. Sene başından beri bu anı bekleyenler var. Sahne sizin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa’da hedefi olan takım Boey’i satmazdı, sol bekini listeye yetiştirirdi, orta sahaya 1 tane alternatif alırdı.
Biz ne yaptık? Hiçbirini..
Şu an yönetimdekiler Avrupa’dan elendiğimiz için kadehlerini tokuşturuyorlardır zevkten.. İstedikleri oldu
Ofsayt cizgisi neden gösterilmedi 3cü golde?yönetime, okan hocaya, oyunculara kızarız ama bu sene avrupada her maçımızda hakem rezaletleri yaşanması tesadüf olamaz. münih maçı otomatik var çalışmıyor. bizim işimize yarayacak pozisyonda penaltı verilmiyor ve buna benzer kararlar. hakem yönetimleri masum değil
elenebilirsin - futbol bu. Torreira şutu düzgün çekse belki ilk yarıda bitiricektin , ya da icardi -ki sert şuta kafayla yön veren icardi - 15 cm dhaa kafasını uzatsa galip bile gelirdin.Harbiden şu takıma elenmek olmadı yav.
Sen biraz utan onu o zaman konuşuruz, bye.Aynen kesin öyle dedim ya cidden çok toxic bir adamsın haha , blok atıp keyfime bakıyorum prag bir sonraki tur paspas olunca alıntı atarım yine de en azından biraz utanırsın belki
kesinlikle çok ıyı apo,ama nelson daha iyi kesici..Ben nelsona defansıf olarak daha çok guvenıyorum..Sakatlıktan çıktı, bir süredir oynamadı rdaş normaldir.
Sanchez’i de hatırla sakatlıktan ilk çıktığında buna ne oldu demiştik birkaç maça toparladı.
Nelsson uzun bir süre oynamadıktan sonra ilk 11’e girince neler söylendi 3-5 maça o da topladı.
Abdulkerim de 1-2 maç oynayıp ritmini bulsun düzelir.
O sene başıydı, o politikayı izlemeye devam etmediler, doğru olan da buydu zatenHaklısın da kardeş, o zaman neden Zaha Tete Ziyech Ndombele doldurdun takima?
Altı kaval üstü sishane bi takim, 2 bekimiz yok kanatlar Arsenal zannedersin (perform etselerdi, ki o bile olmadi)
İmkanlar dahilinde ellerinden geleni yaptilar ama hem alinan risklerin hicbiri tutmadi hem de tekrar secilicez diye sol beki sag beki halledemediler.
En cok Okan hocaya uzuldum, adam elindekiyle bisey yapmaya calisiyor ama yonetim Bravehearta ihanet eden yavsak lord modunda…
Berkanda israr etmesi, ilk maci gordukten sonra hele, tek buyuk hatasiydi.