⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Biz niye skor bizdeyken otobüsü çekip hızlı çıkamıyoruz arkadaş ya
Adam mecbur gelecek üstüne, mecbur açılacak, neden basmaya boğmaya çalışıp ortada ve arkada eksik yakalanıyoruz ki
Neden skor bizdeyken ayağına top yapışan adamları alıp, güzelce yayılıp, üçgenler kurup, top dolaştıramıyoruz
1,5 senedir soruyorum bunu maalesef
Her koşulda aynı oyuna mecburuz
Berkan her ortayı kapatmaya gittiğinde arkasına top yedik
Kaan yorgun ama git-gel yapsın, ortayı kapatsın gerekiyor
Skor avantajı varken emen her maç kontra yiyoruz sezon başından beri
Neden her koşulda bu riskli oyun

Prag, Kopenhag gibi takımlar bizden daha Avrupa takımı. Düzenleri var, artık yıllarca alışılmış sistemleri ve oyuncuları var. Biz ise her sene değişen kadrolar, hocalar ve yönetim ile iki ileri bir geri uğraşıyoruz. Bu mecra bizim kalemimiz değil. Ne vakit düzen olur, o zaman başarı gelir ama burası Türkiye ve bu dediğim nerede ise imkansız.
Adamların soldaki tüm oyuncuları yoktu göya makine gibi işliyor. Biz de bir kişi gidince dönsün diye aranıyoruz.

Eğrisi doğrusuna denk geldi elendik. İlerleyen turlarda sakat ve cezalı listesi ile bırak sağ-sol beki orta saha bile çıkaramayacak duruma gelirdik.
Sakat transferler ile bu turlarda bir sakatlık çıkacağı muhtemeldi zaten, sürekli idare eden Kaan+Berkan+Barış'a bir şey diyemiyorum hataları için! Ligi alıp keyfimize bakalım,

maçı kapattım seyretmedim kafam rahat muhabbetini bıraklım hangimiz maçı kafamızda
oynamıyoruz ki olacaklar süprizde sayılmaz ki geçen günlerde elenirsek üzülürmüsünüz diye anket açıldı burada evet kaan hata yaptı berkan hata yaptı ama bu adamlar orj bek değil ki

Adamlar bizi İstanbul da da yenebilirdi. Bir çok pozisyona girdiler zaten. Burada futboldan çok iyi anlayan bazı bakar körler Prag köy takımı diyor hala daha. Öyleyse biz neyiz abi ?
Valla ne oynadığını bilen derli toplu bir takım Prag. 2 tane çok önemli adamı eksikti, buna rağmen sırıtmadılar. Çünkü oyuncuya bağlı değil, sistem takımı yapmış hocaları. Biz sadece bireysel kalite ile gitmeye çalıştık, sonuç ortada. Buna rağmen 10 kişi kalmasak şansımız vardı ama 2.yarının başından itibaren o kadar oyundan düştük ki, 10 kişi kalınca resmen iflas ettik. Bu oyun tarzı ligde çok ideal ama Avrupa'da böyle rakibe denk gelirsen gücün bittiği anda paçavraya çevirirler işte adamı. 2 tane bek alan yönetim, oyuncuları şu maçlara çıkaramadı, Groskeutz'dan sonraki en fahiş olay bu olsa gerek. Kına yaksınlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet gazozuna maçta bile Galatasaray kazansın isterim ama uzun vadeli düşününce bu maçın sezona olumlu etki edeceğini düşünüyorum. Bu maçta asla 4-1'lik maç olmadı skorun üzüntüsü ile gereğinden fazla eleştiri yapmayalım gayet denk bir maç oldu Kaan'ın acemiliği olmasa maç çok daha farklı da olabilirdi ama olan oldu büyük resme bakmalıyız. Ligde belkide son 10-15 yılın en kritik şampiyonluk mücadelesindeyiz Avrupa'da biraz daha ilerlediğimizi ama bunun getirdiği ekstra sakatlık ve yorgunluklar yüzünden ligte kılpayı şampiyon olamadığımızı düşünün bu senaryoda çok üzülürdük artık lig için bahanemiz yok haftada tek maça çıkıp maçlarımızı kazanıp şampiyonluğu almalıyız.

Son düzenleme:
Prag ilk maçta net olarak daha iyiydi ama bu maç abartı bir şey oynamadı. Bizim yapmamız gereken dengeli oyunu oynayıp hata kolladıar. Öyle de turu aldılar. Hoca için bu maçın ayıbı günahı yok. En son eleştireceğim isim. Oyunculara bir şey diyecek olsam yamalı bohça gibi takım yani elim varmıyor. Yönetim şapkasını önüne koyup düşünsün.

Birde neredeyse tüm Avrupa maçlarında çok çok kötü goller yedik. Örneğin yediğimiz ilk gol bu sezon Avrupa da aynı golden defalarca kez yedik.

Benim anlamadigim Mertens neden cikti, Torreira ne ara oyundan alindi neden alindi. 10 kisi kaldik ama ne alaka. Hocam gittin iki kosmayan adami koydun, bekin yoksa normalinde o acigi sen kosan adamla devam etmelisin. 10 dakika sahada olan Zaha keyfi yok kosmak icin, calim atacak bide onuda yürüyerek yapacak aslanim.
Berkan'in orda son bölümde sacmalamasinin sevebi kicindan nefes almasiydi, Zaha sagolsun.

ben fb li değilim arkadaş ben xamax larla monaco larla büyüdüm. Bu yönetimin avrupayı önemsememesi ağırıma gidiyor. Türkiye ligi şampiyanluğu Galatasaray için amaç değil araçtır.. !!!

12 transfer yapmışsın 2 si oyunda yazık...

Yalnız maç sonu çıkan olaylar bakalım ne getirecek. Epey gerilmiş atmosfer.

Geri
Üst Alt