Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.283
- 25.635
- 2.598
Dalga gecme üstad uzgunuz zatenConferans ligine gidiyor muyuz simdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dalga gecme üstad uzgunuz zatenConferans ligine gidiyor muyuz simdi
gereksiz yangın yapıyorsunuz,avrupa icin daha zamanımız var esas hedefe odaklanmalıyız sadece
Adamların soldaki tüm oyuncuları yoktu göya makine gibi işliyor. Biz de bir kişi gidince dönsün diye aranıyoruz.Prag, Kopenhag gibi takımlar bizden daha Avrupa takımı. Düzenleri var, artık yıllarca alışılmış sistemleri ve oyuncuları var. Biz ise her sene değişen kadrolar, hocalar ve yönetim ile iki ileri bir geri uğraşıyoruz. Bu mecra bizim kalemimiz değil. Ne vakit düzen olur, o zaman başarı gelir ama burası Türkiye ve bu dediğim nerede ise imkansız.
bence pozisyon ofsayttı. maçta çizgi fiilan gösterilmediOfsayt cizgisi neden gösterilmedi 3cü golde?
Bencede ofsaytti ama göstermediler iste.bence pozisyon ofsayttı. maçta çizgi fiilan gösterilmedi
Valla ne oynadığını bilen derli toplu bir takım Prag. 2 tane çok önemli adamı eksikti, buna rağmen sırıtmadılar. Çünkü oyuncuya bağlı değil, sistem takımı yapmış hocaları. Biz sadece bireysel kalite ile gitmeye çalıştık, sonuç ortada. Buna rağmen 10 kişi kalmasak şansımız vardı ama 2.yarının başından itibaren o kadar oyundan düştük ki, 10 kişi kalınca resmen iflas ettik. Bu oyun tarzı ligde çok ideal ama Avrupa'da böyle rakibe denk gelirsen gücün bittiği anda paçavraya çevirirler işte adamı. 2 tane bek alan yönetim, oyuncuları şu maçlara çıkaramadı, Groskeutz'dan sonraki en fahiş olay bu olsa gerek. Kına yaksınlar.Adamlar bizi İstanbul da da yenebilirdi. Bir çok pozisyona girdiler zaten. Burada futboldan çok iyi anlayan bazı bakar körler Prag köy takımı diyor hala daha. Öyleyse biz neyiz abi ?
Niye üzülüyorsun kiDalga gecme üstad uzgunuz zaten
Muazzam bir tweet
Bunu yazdığımda maç 1-1'di. Şom ağzıma da sövdüm ama çok belliydi.