- 27 Ocak 2010
- 139.363
- 105.696
- 5.648
leverkusen de elenecek bu arada görürsünüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam bu biraz agır olduBek alınmadığı halde de çıkıp hala Avrupa'da final hedef falan diyen Okan Hoca da yani hayal satmaması gerektiğini anlamıştır. Söylemeyeyim demiştim ama bu elenmeden sonra bunu da not düşmek lazım...
Bizim bu sene Avrupa hedefimiz kopenhag maçı ile bitmiştirHerkes şu anda sinirli. Sinirler yatisinca sag bek sol bek olmayan bir kadro ile elenmemizin daha sağlıklı olduğunu herkes anlayacaktır. Avrupa da 8 maçta 19 gol yiyorsak ,Türkiye liginde en az gol yiyen takım isek lig bizi kandırıyor. Türkiye liginde herkes çok iyi çünkü ligin kalitesi takımları berbat. Avrupa da bütün aciklarimiz ortaya çıkıyor. Gerçekle yuzlesip ders aldığımız bir maç oldu
Ben hiç okan hocaya kızmam. Sebebi net yönetim. 8 numara sol bek sağ bek almadığın gün elendin zatenHerkes şu anda sinirli. Sinirler yatisinca sag bek sol bek olmayan bir kadro ile elenmemizin daha sağlıklı olduğunu herkes anlayacaktır. Avrupa da 8 maçta 19 gol yiyorsak ,Türkiye liginde en az gol yiyen takım isek lig bizi kandırıyor. Türkiye liginde herkes çok iyi çünkü ligin kalitesi takımları berbat. Avrupa da bütün aciklarimiz ortaya çıkıyor. Gerçekle yuzlesip ders aldığımız bir maç oldu
Lig olarak küçültme ülke olarak küçült bence. Ülke olarak sorunluyuz genel olarak. Japondan arı alıp getir burda Ağustos böceğinin kankasina dönüşürMantalite farki var arkadas. Bak o begendigimiz kuzey takimlarinin oyuncularinin hepsini getir bu ulkeye 3-5 mac sonra buraya ayak uydururlar.
Bizim ligimizde problem var. Hakeminden yoneticisine oyuncunun kafa yapisindan taraftara.
leverkusen de elenecek bu arada görürsünüz
hocam bu biraz agır oldu
bu muhabbeti neden yaptık zaten hiç anlamadımBek alınmadığı halde de çıkıp hala Avrupa'da final hedef falan diyen Okan Hoca da yani hayal satmaması gerektiğini anlamıştır. Söylemeyeyim demiştim ama bu elenmeden sonra bunu da not düşmek lazım...
10 kişi kalmasaydık doğru hamleydi. Topu almamız gerekiyordu.Bu arada böyle bir maçta oyuna Sergio alarak orta sahayı tamamen teslim ettik. Sergio nun hazır olması için en az 1 ay var daha.
Yüzde yüz katılıyorumBu sene Avrupa'da hiç bir Türk takımı istenmiyor. Gazze işinden pankartlardan sonra zaten bunu net şekilde söyleyenler olmuştu Avrupa'da. Hakem performanslarından sonra daha anlaşılır hale geldi.
O salak salak gülen mal fenerliler de elenmeye hazır olsun bi sonraki tur. Geri zekalı davarlar.
Kötü değil de aşırı dar ve istikrarsiz adam dolu. Yani şöyle üst seviye formda biri varken dip seviye formda biri de oluyor. Bu asiri rahatsız edici durum. 3 tane 9luk 5 tane 2 lik adamdan ziyade 8 tane 7lik adamı isterdim ama yok işteSürekli aynı kadroyla hem avrupa hem lig oynanmaz. Rotasyon bile yapılamayan dar ve kötü bir kadro