⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

leverkusen de elenecek bu arada görürsünüz

Bek alınmadığı halde de çıkıp hala Avrupa'da final hedef falan diyen Okan Hoca da yani hayal satmaması gerektiğini anlamıştır. Söylemeyeyim demiştim ama bu elenmeden sonra bunu da not düşmek lazım...

Nerde o orta sahayi 3leee 3leee diyenler? Saddam modunu açtılar sığınaklara gittiler. Takımın beyni şuanda Mertens. İster beğenin ister beğenmeyin bizi hücumda tutan tek adam mertens. Çünkü oyun zekasi ve pres gücüyle rakibin ileri cikmasini hep engelliyor. Ne zaman mertens oynamıyor ya da erken çıkıyor 2 vites düşüyoruz

Mantalite farki var arkadas. Bak o begendigimiz kuzey takimlarinin oyuncularinin hepsini getir bu ulkeye 3-5 mac sonra buraya ayak uydururlar.

Bizim ligimizde problem var. Hakeminden yoneticisine oyuncunun kafa yapisindan taraftara.

Herkes şu anda sinirli. Sinirler yatisinca sag bek sol bek olmayan bir kadro ile elenmemizin daha sağlıklı olduğunu herkes anlayacaktır. Avrupa da 8 maçta 19 gol yiyorsak ,Türkiye liginde en az gol yiyen takım isek lig bizi kandırıyor. Türkiye liginde herkes çok iyi çünkü ligin kalitesi takımları berbat. Avrupa da bütün aciklarimiz ortaya çıkıyor. Gerçekle yuzlesip ders aldığımız bir maç oldu
Bizim bu sene Avrupa hedefimiz kopenhag maçı ile bitmiştir

Halbu ki çok iyi bir fırsat gelmişti elimize

Yensek ikinci tura kalıp 10 milyon euro daha kasaya koyacaktık

Hatta o zaman Uefa'da yürüyeceğime kopenhag'ı yenip cebime 10 milyonu koyup ikinci turda elenmeyi tercih ederim demiştim

Olmadı kısmet değilmiş

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes şu anda sinirli. Sinirler yatisinca sag bek sol bek olmayan bir kadro ile elenmemizin daha sağlıklı olduğunu herkes anlayacaktır. Avrupa da 8 maçta 19 gol yiyorsak ,Türkiye liginde en az gol yiyen takım isek lig bizi kandırıyor. Türkiye liginde herkes çok iyi çünkü ligin kalitesi takımları berbat. Avrupa da bütün aciklarimiz ortaya çıkıyor. Gerçekle yuzlesip ders aldığımız bir maç oldu
Ben hiç okan hocaya kızmam. Sebebi net yönetim. 8 numara sol bek sağ bek almadığın gün elendin zaten

Mantalite farki var arkadas. Bak o begendigimiz kuzey takimlarinin oyuncularinin hepsini getir bu ulkeye 3-5 mac sonra buraya ayak uydururlar.

Bizim ligimizde problem var. Hakeminden yoneticisine oyuncunun kafa yapisindan taraftara.
Lig olarak küçültme ülke olarak küçült bence. Ülke olarak sorunluyuz genel olarak. Japondan arı alıp getir burda Ağustos böceğinin kankasina dönüşür

Prag geldiğinde de ne yazdığım belli bu adamlara eleneceğimiz aşikardı. İçime öküz oturdu mu oturdu ama yapacsk bir şey de yok.
Bence olayı bozan da boeyin satılması oldu dolduramıyorsun yerini dolduramadığın için 2 senelik oyun planında yerine aynı adamı alman lazım ki aynı oyunu oyna. Geri rahatlatıyordu.
Bu akşam ister yönetime ister hocaya ister oyunculara öfke duyalım.
Kusura bakmayın da galibiyetine 1.2 milyon euro verilen tur için ağlanacak iş değil.
Neye üzüldüm şerefsizliklerin devam etmesine.
10 metre önünde olan tamamen açık pozisyona faul verse atmak zorunda kalacak veremedi şerefsiz.
Yerde bileği sakatlanmış herif var topu dışarı atacak onurları da yok.
Bu aşağılık heriflere de acımayacaksın atacaksın tahrik edeceksin. Bu benim bu gece ve bu sene aşırı sinirlendiren olay bu minnoş takılmaktan bir kere vazgeçmemiz lazım.
Hoca eyvallah seneyi iyi idare etti ama bazı özellikleri kabak gibi eksik, takıma sertlik katamazsan seni ezerler.
Taraftara oynayıp rakibi de tahrik edeceksin bu iş böyle deplasmanlarda böyle oynanır.
Gerilen rakip sertleşir sertleşince de orada kart aldırıp attıracaksın.
Ben bu takımdaki oyunumuzu oynuyoruz karışmıyoruz olaylarına sinirleniyorum.

Bu arada böyle bir maçta oyuna Sergio alarak orta sahayı tamamen teslim ettik. Sergio nun hazır olması için en az 1 ay var daha.

hocam bu biraz agır oldu

Nesi ağır anlamadım. Hayal satmak değil miydi yani beksizken şu kupada final falan demek? Sezon başında kadro tam gibi dururken CL'yi almak hedefimiz desin ona lafım olmaz, orada City'ye karşı bile minimal bile olsa bir şansın var sayarım. Ama ası geçtim, yedek bekin bile yokken bu kadar iddialı konuşulmaz... Konuştuğun an böyle bir olası yenilgi daha çok travma yaratır çünkü...

Sürekli aynı kadroyla hem avrupa hem lig oynanmaz. Rotasyon bile yapılamayan dar ve kötü bir kadro

Bu sene Avrupa'da hiç bir Türk takımı istenmiyor. Gazze işinden pankartlardan sonra zaten bunu net şekilde söyleyenler olmuştu Avrupa'da. Hakem performanslarından sonra daha anlaşılır hale geldi.
O salak salak gülen mal fenerliler de elenmeye hazır olsun bi sonraki tur. Geri zekalı davarlar.
Yüzde yüz katılıyorum

Daha önce bende bu minvalde bir mesaj atmıştım zaten

İlk defa bu sene Avrupa'da bu kadar net doğrandığımızı hatırlıyorum

İnanılmaz hakem facialarına rastladık

Yani bugün bile yediğimiz 2.ve 3. golün var çizgileri ekrana bile gelmedi

Bence tesadüf değil bunlar

Kesinlikle Türk takımları istenmiyor

kopenhag maçında 2 tane bekimiz de vardı da noldu siz hala sorunları paspas altına süpürün.
hoca maalesef hatalarından ders almıyor.aynı hatalar 50. kez tekrar tekrar yapılıyor.

sezon başında üçlü savunma olur mu diyenlere bize uymaz alışmak uzun sürer diye karşı çıkanlar savunma arkası 30 metre boş tarla misali yediğimiz gollerden memnunlardır umarım.
bu bir örnek illa 3lü oynanmalıydı diye yazmıyorum.at gözlüğüyle bakanlara diyorum.

Sürekli aynı kadroyla hem avrupa hem lig oynanmaz. Rotasyon bile yapılamayan dar ve kötü bir kadro
Kötü değil de aşırı dar ve istikrarsiz adam dolu. Yani şöyle üst seviye formda biri varken dip seviye formda biri de oluyor. Bu asiri rahatsız edici durum. 3 tane 9luk 5 tane 2 lik adamdan ziyade 8 tane 7lik adamı isterdim ama yok işte

Yönetim bir bek alıp yazdırsaydı bugün 2.yarı orta sahaya Berkan'ı atabilirdik ama biz ne yaptık? Berkan'ın tarafının delik deşik edilmesini izledik. Burada yönetimin hatası çok daha fazla ama bugünkü maçta Mertens-Kerem yerine Zaha-Sergio değişikliklerini hala anlamadım. Hadi onu geçtim. Maç 2-1 olmuş ve 10 kişiyken hurra saldırmanın önde basmanın mantığını hiiiç çözemedim. Bu sezon bu hurra basmanın eşiğiyle fazla mağlubiyet almadık ama ilk Prag maçı ve içerdeki Manu maçının son bölümlerini hatırlarsanız o maçlarda da benzer senaryoyu yaşama ihtimalimiz yüksekti.

Bence biz 10 kişi kalmasak da turu verebiliridik bugün. Prag iki maçta da bizi kilitledi, oynatmadı. İlk yarıda gol attıktan sonraki süreç hariç üstün olduğumuz bir taraf yok maalesef. Çuvaldızı teknik ekibe az da olsa batırmanın gerekliliğine inanıyorum. Ek olarak Galatasaray bence bugünle beraber lig şampiyonluğunu kesinleştirdi.

Geri
Üst Alt