⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

başakşehir ayarında bir takıma elenmek üzdü ama canları sağolsun. baş sorumlular yönetim ve teknik heyet. bizim ligde orta sıra takımı olacak prag'ı eleyemeyip bek yoktu demek komik bir bahane, hoca da başarısız, sene boyunca hiçbir maçta zamanında oyuncu değişikliği yapmadı ve bir b planı yok böyle küçük takımlara.

neyse bu sezon şampiyon olur ve yazın transferde aynı hataları yapmazsak seneye daha iyi performans gösteririz. üstüne koyarak devam edersek birkaç sene sonra güzel başarılar gelir.
Basaksehir mi bildiğin İstanbulspor

Takımda torreira nin yanında oynayacak en iyi adam kaan ayhan... sağ bekte de en iyi opsiyon kaan ayhan..

Sol bekte en iyi adam barış alper..Sağ önde de en iyi adamın barış alper..

Ne düşünüp ne bekleniyordu hakikaten merak ediyorum bu kadroyla avrupada..En fazla kura sansıyla 1 en fazla 2 tür geçerdin..Çeyrek finalde elenirdin o da çok daha yıkıcı olurdu..

Avrupa’da hedefi olan takım Boey’i satmazdı, sol bekini listeye yetiştirirdi, orta sahaya 1 tane alternatif alırdı.
Biz ne yaptık? Hiçbirini..
Şu an yönetimdekiler Avrupa’dan elendiğimiz için kadehlerini tokuşturuyorlardır zevkten.. İstedikleri oldu

Uzun vadede böyle başarı gelmez tecrübe edinilmedikçe. Bizi eleyen iki takımda benzet tipteydi; Kopenhag ve S.Prag.

Hoca hakkında tek olumsuz görüşüm gelmeden önce oynattığı Anadolu takımı taktiğinin modern hali olduğuydu. Manu ve bir miktar Bayern’e tuttu ama bu tip takımlara tutmuyor işte

Artık Slavia Prag taraftarıyım.
Özellikle o şerefsiz hocalarına kıl oldum.

Bu kupayı kazanabilmek hele ki bu kadar transferinde tutmadığı bir sezonda bayağı zor bir olaydı
Hele ki bugün orijinal sol bek sağ bek gibi pozisyonların devşirme kenarda aksiyon alabilecek oyuncun yok
Bugün de hani oyun bir şekilde gider gibi düşündük kırmızı bozdu, biz kötüydük hakem daha da kötüydü
Kaan Berkan vesaire kimseye de kızamıyorum abi
Bu arada olmayan Ziyech Ndombele ve oyuna giren zahs tete vinicusa daha çok kızıyorum
Artık önümüze bakacağız lig kupa
İki kulvarı da zorlamamız gerekiyor artık

Kopenhag, ilk maçında biz zaten hazır değildik. Ayrıca Prag her iki maçta da çok daha fazla pozisyon buldu. Kopenhag a karşı her iki maçta da üstün olan bizdik ama pozisyon uretemedik. Prag maçları daha ortadaydı. Adamların iki maçta kaç tane kaleci ile karşı karsiyasi var. Arap Barışın geri pasında fişi cekemedi mesela.
da bu bizim oyunumuzun defolarından kaynaklanıyor

şu adamların precidado mu ne onun ekstra oyunu ortasahadaki cılız kalışımız = elenmek.

Ben misal kaan zorlanacaksa ortada denerdim - BAY sağ bek olarak tutardım. Skor avantajını maksimum korumaya çalışırdım. Kaan K.K gördü zaha , gol yedik vinicius baya baya intahar yani

da bu bizim oyunumuzun defolarından kaynaklanıyor

şu adamların precidado mu ne onun ekstra oyunu ortasahadaki cılız kalışımız = elenmek.

Ben misal kaan zorlanacaksa ortada denerdim - BAY sağ bek olarak tutardım. Skor avantajını maksimum korumaya çalışırdım. Kaan K.K gördü zaha , gol yedik vinicius baya baya intahar yani
Yedek kulübesiz oynadığımız girenlere bakılınca net bir şekilde anlaşıldı.

Beksizliğin yanında 8 numarasızlık da ebemizi şey etti avrupada. Özellikle kopenhag ve prag gibi fizik takımlarına karşı ortasahada ezildik

Onları alıştırayım derken puan kaybetsen bu kez hem oyuncuyu hem hocayı yiyecek ortam var. Yeni yabancı kuralıyla hepsi daha değerli hale gelecek. Bu yaz doğru bir yapılanmayla daha müsait olur ortam.
Dengeyi bulmak hocanin görevi. Hem iddali olacan ligde hem oyuncu kazandiracan. Neyse artik sampiyon olalimda gelecek sezona daha iyi olur hersey ins. Sonucta hocaninda bizimle ilk sezonu avrupada, hemen hersey 4 4lük olmadigida normal.

Şu Pragın nesini beğendiniz anlamak güç. Bu leş devşirme, yorulmuş, formsuz adamlarla dolu kadroyla bile az becerikli olsak 2 maçta 10 tane atardık. Momentumu kaybedip kırmızı yedik 3-5 dkk sonra gol yedik 2 maçtada. Sistem takımı Kopenhag, bunlar bildiğin leş... Ondan koydu bu kadar zaten elenmek.

Beksizliğin yanında 8 numarasızlık da ebemizi şey etti avrupada. Özellikle kopenhag ve prag gibi fizik takımlarına karşı ortasahada ezildik

Kaan'ı oraya atıp idare ediyorduk. O imkanı da Okan Hoca'nın elinden aldı yönetim bek işleri yüzünden...

Takımda torreira nin yanında oynayacak en iyi adam kaan ayhan... sağ bekte de en iyi opsiyon kaan ayhan..

Sol bekte en iyi adam barış alper..Sağ önde de en iyi adamın barış alper..

Ne düşünüp ne bekleniyordu hakikaten merak ediyorum bu kadroyla avrupada..En fazla kura sansıyla 1 en fazla 2 tür geçerdin..Çeyrek finalde elenirdin o da çok daha yıkıcı olurdu..
Bir de futbol cahilleri bu kadroya iyi diyorlar ya çıldırmamak elde değil. Ulan avrupa maçında aç bak yedek kulübene bugün, rezalet bir halde. Bir sürü adam aldık tutan tek transfer sanchez

Dengeyi bulmak hocanin görevi. Hem iddali olacan ligde hem oyuncu kazandiracan. Neyse artik sampiyon olalimda gelecek sezona daha iyi olur hersey ins. Sonucta hocaninda bizimle ilk sezonu avrupada, hemen hersey 4 4lük olmadigida normal.
Ligde adil bir rekabet yok renktaş. Görüyorsun işte olanları. Rakibin kahpeliklerini vs. Yönetim de hiç işini kolaylaştırmadı hocanın. Bu sezon bir şekilde işi görelim yeter diye bakıyor belli ki. Şampiyonluk gelmeden o uzun vadeli işler için fırsatı da olmuyor kolay kolay kimsenin.

Herkes şu anda sinirli. Sinirler yatisinca sag bek sol bek olmayan bir kadro ile elenmemizin daha sağlıklı olduğunu herkes anlayacaktır. Avrupa da 8 maçta 19 gol yiyorsak ,Türkiye liginde en az gol yiyen takım isek lig bizi kandırıyor. Türkiye liginde herkes çok iyi çünkü ligin kalitesi takımları berbat. Avrupa da bütün aciklarimiz ortaya çıkıyor. Gerçekle yuzlesip ders aldığımız bir maç oldu

Geri
Üst Alt