⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Şampiyon olan takımın iki eksiği vardı, bir sol bek bir de merkez orta saha. Biz gittik bunların yerine Zaha aldık, Tete aldık, Ziyech aldık. Oynasalar yine bir şey demeyeceğim, ikisi bu akşam kenarda oturdu, diğeri zaten nerede kimbilir. Bir de sanki dünyada başka sağ bek kalmamış gibi gidip Afrika Kupasından oyuncu aldık, o da sakat geldi. Sonuç olarak öyle saça böyle tarak.

Daha önce de örneklerini pek çok kez gördüğümüz, şampiyon olmuş yönetim/hoca şımarıklığı maalesef Galatasaray'ın en büyük zaaflarından biri.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi maalesef katılmıyorum buna.
Bizim minimum 5 eksiğimiz olduğunu burada haykırdık.
istediğin kadar 8 al bek al. Aldık işte bek boey çıkmasını bekliyoruz. Olmuyor işte.
Kanat konusunda da alabilecrk en iyi iki hamle var tete ve ziyech.
Bizim geçen seneki oyunun dışına çıkaran
1-icardinin geçen seneki adam olmaması
2- Keremin geçen seneki rolden çok farklı bir taktikle oynatılması.

Geçen sene icardiyi çoğu maçta rahatlatan da barıştı bu sene takım eksik değilken bile bu işi yapamadık biz.
Tamamen taktiksel bir sorun bizimkisi net geçen seneki oyunu bıraktık.
Bu posta gidip rashica diyen falan çıkacak rashica’nın da ayarca kötü oldupu dönemi unutuyoruz. Onun da bizdeki oyununu kerem ve icarsinin dikine oyunu rahatlatıyordu.

Oynamamız gereken tek oyun orta sahadan dikine hızlı oyun kurup kanatları çizgiye koşturmak.
Pas denen garabetten ben bıktım. Ceza sahası önü pas yapıyorlar ısrarla.

Sırf bonservis vermeyeceğiz diye saçma sapan risk dolu transferler yapmayız inş bir daha.
Arap takımları piyasayı uçurdu muhabbeti duymak istemiyorum.
İçi geçmiş yıldız falan peşinde koşmayalim.

Sağlam bir sağ bek, 8, 10, alternatif forvet( gelip yatsin son 5 dk oyuna girsin tipinde değil) ve kanat.

Çalışın abi şimdiden çalışın eylülde ölücü gibi bitik adam kovalamayalim...

Takıma adam gibi bir orta saha almadılar
Takıma adam gibi yedek bi golcü almadılar
Takım sol beksiz

Sonra çıkıyolar hedefimiz final
Dalga mı geçiyosunuz lan

Bakambuyu niye yolladık
Bu yeni gelen arkadaş ondan daha mı iyi
Torreira nın yanına 1 senedir adam alıcaklar
Transferin son günü bulup getiriyolar birilerini
Şimdi abdurrahim albayraktan ne farkı var transferde bu adamların

başakşehir ayarında bir takıma elenmek üzdü ama canları sağolsun. baş sorumlular yönetim ve teknik heyet. bizim ligde orta sıra takımı olacak prag'ı eleyemeyip bek yoktu demek komik bir bahane, hoca da başarısız, sene boyunca hiçbir maçta zamanında oyuncu değişikliği yapmadı ve bir b planı yok böyle küçük takımlara.

neyse bu sezon şampiyon olur ve yazın transferde aynı hataları yapmazsak seneye daha iyi performans gösteririz. üstüne koyarak devam edersek birkaç sene sonra güzel başarılar gelir.

Şampiyon olan takımın iki eksiği vardı, bir sol bek bir de merkez orta saha. Biz gittik bunların yerine Zaha aldık, Tete aldık, Ziyech aldık. Oynasalar yine bir şey demeyeceğim, ikisi bu akşam kenarda oturdu, diğeri zaten nerede kimbilir. Bir de sanki dünyada başka sağ bek kalmamış gibi gidip Afrika Kupasından oyuncu aldık, o da sakat geldi. Sonuç olarak öyle saça böyle tarak.

Daha önce de örneklerini pek çok kez gördüğümüz, şampiyon olmuş yönetim/hoca şımarıklığı maalesef Galatasaray'ın en büyük zaaflarından biri.
Bu postu 16 gün geç atmış oldun. Transfer sezonu çoktan kapandı. Şu an şunu yazmanın hiç bir anlamı yok maalesef.

zaha benim için kapalı kutuydu ama tete den beklentim yüksekti umarım bunu başarır

Leverkusen veya Liverpool'a karşı cidden tur 9-0 başlasa ama turu geçmek için hırs yapsalar, bizim bu beklerle iki maçta rahat toplam 10 fark atarlardı...

yani sabır ve düzen demek çok doğru değil açıkçası. demek istediğine katılıyorum ayrıda.

uyumlu kadromuz olsa turu RAHAT alırdık onu diyebilirm. Bazı uyumsuzluklar -ve yokluklar da var - yüzünden kaan ve barış JOKER statüsünde değerlendirildi - aha adam hamle hatasından KK gördü işte. Kaldı ki zaten zorlandığı bir pozisyonda oynadı.
Katılıyorum, kalite olarak bireysel anlamda biz iyiyiz. Uyum yakalansa farklı olabilirdi ama sonuç maalesef tatsız oldu. Bu zaten bizim gerceğimiz, biz hiçbir zaman bir Prag ve Kopenhag örneği olamayız çünkü dinamiklerimiz çok farklı. Ara sıra başarı gelir ama düzenli olmaz, bunun kabul ettim ben. Ne vakit ülke futbolunda mental bir değişim olur o zaman belki düzen ve başarı hayal edilebilir. Saygılar üstadım, benim için futbola ayrılan zamanın sonu bugünlük, esenlikler olsun, iyi forumlar dilerim :love:

Avrupa kadrosu daha da dar ya kimi atacaksın ki şurada. Sol bek zaten komple yok. Sağ bek 19 yaşındaki Ali Turap. Merkeze Efe'yi atsan Torreira'nın zorlandığı baskıda o daha da zorlanacak. Uzun vadede elbet yapacaktır ama bu sezon düğme en başta yanlış iliklendi. Her şeye rağmen iyi götürüyor hoca.
Bu macta atamasin zaten cocugu soguk suya. Sezonun basindan beri alistiracakti. Torreira torreira diyoruz bugün hic yoktu bukadarini efede oynar. Dedigim gibi bu maca degil sezonun basindan beri alistiracakti, baska nasil oyuncu kazanacan?

Zaha ş.ligi maçından sonra bizdeki misyonunu bitirdi hala bu konuda suçu aktürkoğlu ile hocaya aramayın.
Başka konularda gelin eleştirelim ikisini de ancak zahanın durumu tamamen kendi yüzünden.
En mantıklı iş ocakta ingiltereye postalayıp topla dikine gidebilen bir herif almaktı.

Geri
Üst Alt