- 17 Ağustos 2009
- 44.177
- 33.288
- 3.448
unutalım bu maçı derhal
Süper zeka Kutlu tespit yapmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
unutalım bu maçı derhal
Abi maalesef katılmıyorum buna.Şampiyon olan takımın iki eksiği vardı, bir sol bek bir de merkez orta saha. Biz gittik bunların yerine Zaha aldık, Tete aldık, Ziyech aldık. Oynasalar yine bir şey demeyeceğim, ikisi bu akşam kenarda oturdu, diğeri zaten nerede kimbilir. Bir de sanki dünyada başka sağ bek kalmamış gibi gidip Afrika Kupasından oyuncu aldık, o da sakat geldi. Sonuç olarak öyle saça böyle tarak.
Daha önce de örneklerini pek çok kez gördüğümüz, şampiyon olmuş yönetim/hoca şımarıklığı maalesef Galatasaray'ın en büyük zaaflarından biri.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonuna ‘twit bu kadar’ yazıp gönderme yapmayı unutmuşSüper zeka Kutlu tespit yapmış.
Tarih belirtmesi iyi olmuş ama hakkını ver emek varSüper zeka Kutlu tespit yapmış.
Bu postu 16 gün geç atmış oldun. Transfer sezonu çoktan kapandı. Şu an şunu yazmanın hiç bir anlamı yok maalesef.Şampiyon olan takımın iki eksiği vardı, bir sol bek bir de merkez orta saha. Biz gittik bunların yerine Zaha aldık, Tete aldık, Ziyech aldık. Oynasalar yine bir şey demeyeceğim, ikisi bu akşam kenarda oturdu, diğeri zaten nerede kimbilir. Bir de sanki dünyada başka sağ bek kalmamış gibi gidip Afrika Kupasından oyuncu aldık, o da sakat geldi. Sonuç olarak öyle saça böyle tarak.
Daha önce de örneklerini pek çok kez gördüğümüz, şampiyon olmuş yönetim/hoca şımarıklığı maalesef Galatasaray'ın en büyük zaaflarından biri.
Katılıyorum, kalite olarak bireysel anlamda biz iyiyiz. Uyum yakalansa farklı olabilirdi ama sonuç maalesef tatsız oldu. Bu zaten bizim gerceğimiz, biz hiçbir zaman bir Prag ve Kopenhag örneği olamayız çünkü dinamiklerimiz çok farklı. Ara sıra başarı gelir ama düzenli olmaz, bunun kabul ettim ben. Ne vakit ülke futbolunda mental bir değişim olur o zaman belki düzen ve başarı hayal edilebilir. Saygılar üstadım, benim için futbola ayrılan zamanın sonu bugünlük, esenlikler olsun, iyi forumlar dilerimyani sabır ve düzen demek çok doğru değil açıkçası. demek istediğine katılıyorum ayrıda.
uyumlu kadromuz olsa turu RAHAT alırdık onu diyebilirm. Bazı uyumsuzluklar -ve yokluklar da var - yüzünden kaan ve barış JOKER statüsünde değerlendirildi - aha adam hamle hatasından KK gördü işte. Kaldı ki zaten zorlandığı bir pozisyonda oynadı.
Bu macta atamasin zaten cocugu soguk suya. Sezonun basindan beri alistiracakti. Torreira torreira diyoruz bugün hic yoktu bukadarini efede oynar. Dedigim gibi bu maca degil sezonun basindan beri alistiracakti, baska nasil oyuncu kazanacan?Avrupa kadrosu daha da dar ya kimi atacaksın ki şurada. Sol bek zaten komple yok. Sağ bek 19 yaşındaki Ali Turap. Merkeze Efe'yi atsan Torreira'nın zorlandığı baskıda o daha da zorlanacak. Uzun vadede elbet yapacaktır ama bu sezon düğme en başta yanlış iliklendi. Her şeye rağmen iyi götürüyor hoca.