⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Golden sonra 15-20 dakika çok rahat gol bulabilirdik rakip oyundan kopmuştu. Turu orda kaybettik.

Soru üzerine öyle birşey dedi ve öyle fatih hoca gibi iddialı tonda konuşmadı. Bu psikolojiye salak basın çanak tuttu sürekli, bir sürü böyle sorular sordular

Sorulsa bile öyle cevap vereceksin. Taraftarı ve takımı fazla gazlamayacaksın. Şimdi takımı da camiayı da kafaca toparlamak daha zor bu elenmeden sonra.

Abi yok be kırmızı yemesekte o gol ben geliyorum diyodu. Biz topu rakibe verme olayını bilmiyoruz. Verip defansa çekilip sonra komple press yapıp arkayi açıyoruz. Bütün yediğimiz goller böyle. Ciddi sistemsel hatalar var. Dediğine saygı duyarım ama Öyle olduğunu düşünmüyorum. Rakibinde 3 as oyuncusu eksik. Sen kirmizi yedin eyvallah ama kırmızıdan önce Barış neden ileri gidiyo bir bak istersen. Kim gönderdi onu. İki macta da 20 30 dakika vız geri kalanda rakip oynadı. Biz hak etmedik. Hakeme rağmen diyorum bunu
Biz haketmedik evet ama ortada öyle tek tarafli birsey yoktu
Kirmiziya kadar git gelli mac iki tarafada gitti
Ondan sonra koptu film

Benim en merak ettiğim ayağına top tutamayan bu kdar herfin olduğu takımın taktiği pas futbolu nasıl olabilir. Özellikle atakları hayvan gübi yavaşlatıp etkinliğimizi kaybediyoruz. Bu sene icardi kerem ikilisinin leş atma sebeplerinden birisi de net bu. Eksik kalan tabii hızı ve beyniyle açan iki adamın uyumu buradan geldi. Abi aynı adamlara biz topu sağdan sola çevirelim ehe futbolunu oynama aydınlığına nası eriştik. bak daha 3 gün önce dikine oynadık sonuç ortada.

5 aydır diyorum kafa değişmeli bizde bu takıp paslaşarak skor alayım oyununu oynayamaz. Maç başı 20 kontra yememizin sebebi de bu zaten.

Ben bu maç öyle şeyler demedim. Sezon başından beri bazı maçlarda söylüyorum ama üçlüye dönmek denenebilir dediğim maçlarda kulübe bu kadar berbat durumda değildi. Bu maç şu haldeki Oliveira ile dönmezdim ben de mesela, en azından bu kadar erken ve tur tek gole bakarken dönmezdim ama yine de üçlü orta sahanın sonucunu pek göremedik çünkü üçlü falan oynayamadık ki... 5dk sonra 10 kişi kaldık, orta üçlü ismen olmasa da fiilen bozuldu. Demirbay kanada yardıma falan gitti...

Son iki paragrafının konuyla ve benle ne alakası var anlamadım. Köy takımı falan ne alaka yani...
Hocam yapacak bisey yok. Demirbayda kizarabilir diye düşünmüş olabilir hoca bilemiyoruz kafasindaki düşünceyi. Kulübe çok zayıftı. Şöyle de bir durum var mesela Sergio hiç oynamasa bu seferde ulan sergio vardı en azından bişey yapardi diyenler çıkardı piyasaya. Bu durumlar hep böyle

Son paragraf sana değildi geneldi hocam

Yapilan yorumlara katilmiyorum

70’e kadar tur bizimdi

Kaan yaptigi amatörlükten dolayi is tersine döndü

Dar kadro ile zaten elenirdik demek yanlis,denemeden bunu bilemeyiz

Bu takim bayern ve manchester’a oynadigi futbol ile birseyler hayal ettirmisti

Bu yüzden devam etmemiz gerekirdi

Saglik olsun ama ne yazik ki kaan’in amatörlügü pahaliya mal oldu,kirmizi’ya kadar tur bizimdi
Sorun kaanın armatörlüğü değil olşvieranın oyuna girmeseydi. Kaan daha düne kadar sakat ve yorgun adamdı o dakika olmasa adam kaçırır gol yerdik yine.
Oliviera ile bildiğin gel gel yaptık.

Biz haketmedik evet ama ortada öyle tek tarafli birsey yoktu
Kirmiziya kadar git gelli mac iki tarafada gitti
Ondan sonra koptu film
Yaw kardeşim karşında senin 3 te birin değerinde olmayan takım var. 3 oyuncusuda eksik. Planın yanlış işte yani neyi uzattın anlamadim. Savunma abicim Okani gören göruyo nerde hata olduğunu

Sorulsa bile öyle cevap vereceksin. Taraftarı ve takımı fazla gazlamayacaksın. Şimdi takımı da camiayı da kafaca toparlamak daha zor bu elenmeden sonra.
Orası doğru bu duruma engel olmalıydı ama hocayı ve takımı bu psikolojiye rezil basın ve bir kısım bilinçsiz taraftar soktu.

İyi de orta sahayı 3'lemedik ki biz bu maçta

Evet değişikliği yaptık ama daha saha yerleşimine geçemeden kırmızı kart geldi ve bütün planımız çöktü

Mertens konusuna gelince evet çok iyi oynuyor ama yaşı gereği yoruluyor artık

İşte o noktada yerine bir orta saha koymamız gerekiyor

Ben olsam Tete, Zaha veya Ziyech'i alırım

Ama biz genellikle 10 numarayı boşaltıyoruz ve yerine forvet sokuyoruz

İcardi'yi çıkaramadığımız için saçma sapan bir sisteme geçiyoruz

Kısaca Eray renktaş biz bu sene henüz 3'lü bir orta saha performansı görmedik daha

Zaten 3'lesek bile bunu yapacak en iyi adamı biz sol bekte oynatıyoruz

Mesela Berkan Torreira ile birlikte ön libero oynasa çok daha etkili oluruz diye düşünüyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Göremeyiz 3luyu kolay kolay. Mertens hocanin sisteminde en önemli adamlardan. Onlayken 3lu cok zor. Seneye belki degistirir formati hoca bilemiyorum. İcardi olayina katılıyorum bilemiyorum neden çıkmıyor var bişey ama çözemiyorum belki de medya önüne adami atmak istemiyor hoca. Sahada bağcık bağlasak bir bok atacak medya var şuan. Normal yorumlayamiyorum bu sezon hic bir hareketimizi cidden mantıklı bir sezonda ilerlemiyoruz.

Totale bakarsak ligi domine edip belli düzen oturttuktan sonra Avrupa başarısını bekleme hakkımız olur üzüleceğiz haliyle de yakıp yıkmalık bir durum yok.

Bizim takım sürekli 2.yarılarda düşüyor. ilk yarı öne bile geçebilirdik ama 2.yarı rezalet bir çöküş yine.

Geri
Üst Alt