Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.537
- 6.260
- 673
yanlış olmuş düşünmüyorum değiştirdim renktaş sorryDüşünüyor musun düşünmüyor musun anlamadım hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlış olmuş düşünmüyorum değiştirdim renktaş sorryDüşünüyor musun düşünmüyor musun anlamadım hocam
Hocam dar kadro dar. Kaza bela ceyrek final çıktın diyelim. Bir ton kart sinirinda cezalı vs adamin da olabilir. Terimin Avrupa kupasi olayina döner yedek stoperi 3. Kaleci yapmıştı o maç meselayanlış olmuş düşünmüyorum değiştirdim renktaş sorry
Nerde o orta sahayi 3leee 3leee diyenler? Saddam modunu açtılar sığınaklara gittiler. Takımın beyni şuanda Mertens. İster beğenin ister beğenmeyin bizi hücumda tutan tek adam mertens. Çünkü oyun zekasi ve pres gücüyle rakibin ileri cikmasini hep engelliyor. Ne zaman mertens oynamıyor ya da erken çıkıyor 2 vites düşüyoruz
Steaua, Red Star, Partizan, Prag bunlar fenarakibin taraftarları da bizim tiktokcu yayıncı flaşcı arabesk taraftardan 1000 kat iyiydi.
Abi şu takıma düzgün sistem yapsan oynatsan cidden alternatiflerde var bence. Forvet alternatifin var. Kanat var. Orta saha Ndombele biraz işin kötü tarafı harici cokta kötü degil. 2 sakatin var Ziyech biri. Stoperler birbiri arasında donuyo. Kaan var birde. Belki bekler alternatifsiz. Tamam final oynamazsin ama prag a böyle elenmezsin..Saygı duyuyorum görüşüne ama ben kötü veya çok dar olduğunu düşünmüyorum.. Uefa kupası zamanı da benzer alternatifler vardı. Tek fark daha iyi bekler ve Hagi vardı. Neyse olan oldu zaten. Ama bir süre Türk antrenörlere ara verip disiplinli projesi olan bir yabancı bulsak belki biseyler yaparız. Kafa yoran. Ekibi olan. 4 5 kişi takımı yönetmeyi denemeyecek olan. Sistemi olan. İleri oyuncuları deli gibi press yaptırıp hayattan sogutmayacak diye uzar gider bu listeHocam dar kadro dar. Kaza bela ceyrek final çıktın diyelim. Bir ton kart sinirinda cezalı vs adamin da olabilir. Terimin Avrupa kupasi olayina döner yedek stoperi 3. Kaleci yapmıştı o maç meselaiyi oldu elenmemiz bence. Hiç değilse mac uzamadi. Bir dd ekstradan 30 dk boşuna efor falan hiç gerek yok.
Baba beni kesmiyor bu lokal başarılar.Rakipler bırakın dalgasını geçsin en fazla 1-2 gün sesleri çıkar Mayıs ayında yine fener maçına yine şampiyon çıkarsak nasıl kuduracaklarını siz düşünün öyle 1-2 günle de geçmez haftalarca sürer.
Avrupa her zaman farklıdır ama hayaller ve gerçeklerde önümüzdeydi.Baba beni kesmiyor bu lokal başarılar.
Kopenhag ve Prag 'a elendiğimiz bir sezonu başarılı olarak saymak mümkün mü?
Hocam dar kadro dar. Kaza bela ceyrek final çıktın diyelim. Bir ton kart sinirinda cezalı vs adamin da olabilir. Terimin Avrupa kupasi olayina döner yedek stoperi 3. Kaleci yapmıştı o maç meselaiyi oldu elenmemiz bence. Hiç değilse mac uzamadi. Bir dd ekstradan 30 dk boşuna efor falan hiç gerek yok.
Sensin ahmak. Öyle övünürsen transferinle çat diye koyarlar önüne. Bence gayet de parametrik bir bakış açısı. Yenildiğin takımın özeti orada asil ahmaklik senin olaya nasil baktiginda.Takımları TM değerleri üzerinden değerlendirmek ne kadar da ahmakça bir davranış?!..