⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

yanlış olmuş düşünmüyorum değiştirdim renktaş sorry
Hocam dar kadro dar. Kaza bela ceyrek final çıktın diyelim. Bir ton kart sinirinda cezalı vs adamin da olabilir. Terimin Avrupa kupasi olayina döner yedek stoperi 3. Kaleci yapmıştı o maç mesela 😂 iyi oldu elenmemiz bence. Hiç değilse mac uzamadi. Bir dd ekstradan 30 dk boşuna efor falan hiç gerek yok.

Nerde o orta sahayi 3leee 3leee diyenler? Saddam modunu açtılar sığınaklara gittiler. Takımın beyni şuanda Mertens. İster beğenin ister beğenmeyin bizi hücumda tutan tek adam mertens. Çünkü oyun zekasi ve pres gücüyle rakibin ileri cikmasini hep engelliyor. Ne zaman mertens oynamıyor ya da erken çıkıyor 2 vites düşüyoruz

Gecen sezonda oyleydi en azindan az cok Icardi ve Kerem destek oluyordu... Bu sene, biraz BAY ittirdi biraz da Kerem D. kalani yok... Zor gunler bizi bekliyor olabilir. Hoca dersine daha detayli calismali

Alttaki gibi bir kadroyla oynasak Avrupa ligi hayali kurabilirdim ama Boey-Köhn yerine Kaan-Berkan bek tercihini yaptığımız gün benim için Avrupa hedefi bitmişti o yüzden benim açımdan çok büyük bir yıkım olmadı beklentim belliydi bu turu geçsek yine elenme ihtimalimiz yüksekti sadece ekstra yorgunluk olacaktı ve ligde bu kadar az kayıp varken dengeleri bozabilirdi.

Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Demirbay
Barış - Mertens - Kerem
Icardi
Hocaya, takıma ya da yönetime bir şey demiyorum herkesin hataları var ama olmazsa olmaz dediğim tek önemsediğim konu sene sonuna kadar vaat edilen Bankalar Birliği anlaşmasından çıkılması üstüne bu seneki tüm olumsuzlukların tecrübe edildiğini düşünürsek seneye çok daha iyi olacağız.

Son düzenleme:
Hocam dar kadro dar. Kaza bela ceyrek final çıktın diyelim. Bir ton kart sinirinda cezalı vs adamin da olabilir. Terimin Avrupa kupasi olayina döner yedek stoperi 3. Kaleci yapmıştı o maç mesela 😂 iyi oldu elenmemiz bence. Hiç değilse mac uzamadi. Bir dd ekstradan 30 dk boşuna efor falan hiç gerek yok.
Abi şu takıma düzgün sistem yapsan oynatsan cidden alternatiflerde var bence. Forvet alternatifin var. Kanat var. Orta saha Ndombele biraz işin kötü tarafı harici cokta kötü degil. 2 sakatin var Ziyech biri. Stoperler birbiri arasında donuyo. Kaan var birde. Belki bekler alternatifsiz. Tamam final oynamazsin ama prag a böyle elenmezsin..Saygı duyuyorum görüşüne ama ben kötü veya çok dar olduğunu düşünmüyorum.. Uefa kupası zamanı da benzer alternatifler vardı. Tek fark daha iyi bekler ve Hagi vardı. Neyse olan oldu zaten. Ama bir süre Türk antrenörlere ara verip disiplinli projesi olan bir yabancı bulsak belki biseyler yaparız. Kafa yoran. Ekibi olan. 4 5 kişi takımı yönetmeyi denemeyecek olan. Sistemi olan. İleri oyuncuları deli gibi press yaptırıp hayattan sogutmayacak diye uzar gider bu liste

En acı olanı bugün takım mücadele ve hırs konusunda da sınıfta kaldı. inanmışlık ve takım olmaktan çok uzaktı. Büyük hayal kırıklığı

mesala dakika 1 muslera zamana oynayamaz dakika 5 abdülkerim aut atışı kullanamaz bu nasıl bi maça hazırlık nasıl bi mentalite?

Rakipler bırakın dalgasını geçsin en fazla 1-2 gün sesleri çıkar Mayıs ayında yine fener maçına yine şampiyon çıkarsak nasıl kuduracaklarını siz düşünün öyle 1-2 günle de geçmez haftalarca sürer.
Baba beni kesmiyor bu lokal başarılar.
Kopenhag ve Prag 'a elendiğimiz bir sezonu başarılı olarak saymak mümkün mü?

Baba beni kesmiyor bu lokal başarılar.
Kopenhag ve Prag 'a elendiğimiz bir sezonu başarılı olarak saymak mümkün mü?
Avrupa her zaman farklıdır ama hayaller ve gerçeklerde önümüzdeydi.

Ligimizde rakipler zayıf olduğu için zaaflarımız hiçbir zaman gözükmedi devşirme bek konusuda böyleydi hep daha güçlü yönlerimizle ön plana çıktık ama o zaaf her zaman vardı üst tura kalsak yine devam edecekti muhtemelen elenme ihtimalimiz epey yüksek olurdu.

İlk Prag maçında Muslera kurtarmasa 2-3 yenilecektik oradan döndü 3-2 oldu galibiyet alsak bile defolar belliydi Barış kafa vurdurdu gol oldu, Berkan arkaya kaçırdı Muslera tuttu yani bek olmayan adamlarla en fazla bu kadar gidebilirdik.

Avrupa'da kalıcı başarı için önce doğru planlama, doğru yapı kurmak lazım bunlar tecrübeyle olacak belki bu sene değil ama seneye çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum hele ki Bankalar Birliği anlaşmasından çıkılırsa çok güzel bir planlama yapılabilir onun yoluda şampiyonluktan geçiyor.

Elendigimiz takim bu renkdas...

Elendik diye de kisaltmayayim, toplamda 6 bir macta 4 gol yedigimiz bir o kadarda firsat verdigimiz ancak kalecimizle, adamlarin beceriksiziligiyle "elendigimiz" rakip.

Yapacak bir şey yok dün dünde kaldı yarına bakalım. Şimdi lige tam konsantre olma zamanı.

Takımları TM değerleri üzerinden değerlendirmek ne kadar da ahmakça bir davranış?!..

Geri
Üst Alt