⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Seni kastetmemiştim. Başka bir platformda rastladığım sürüyle paylaşımlar için söylemiştim; sadece forumu takip etmiyorum ama sana yöneltmiş gibi olmuşum farkında olmadan. Kusura bakma...

Ha, o bakış açısıyla, bizim ''3 büyükler'' den herhangi biri, mesela Kopenhag ile 100 defa eşleşse 100 defa turlaması lazım. Bunu da bir düşün istersen...

@Kalender Cengiz

Sanirim hepimiz abuk subuk bir mac oldugunda mutabigiz. Rakip takimin hocasi Kopenhag ve hatta Molde maclarini iyi etut etmis. Yetenegin yoksa mucadele et. Bizim de yetenegimiz var ama mucadelemiz maalesef kisitli kadroyla anca bu kadarmis.

Seni kastetmemiştim. Başka bir platformda rastladığım sürüyle paylaşımlar için söylemiştim; sadece forumu takip etmiyorum ama sana yöneltmiş gibi olmuşum farkında olmadan. Kusura bakma...

Ha, o bakış açısıyla, bizim ''3 büyükler'' den herhangi biri, mesela Kopenhag ile 100 defa eşleşse 100 defa turlaması lazım. Bunu da bir düşün istersen...

@Kalender Cengiz

Hayır son söylediğine panzehir bulabilirsin. Misal Lucescu bu tipte bir hocaydı ancak o da S.Graz maclarini dogru etude edememisti sonuc ortada. Okan Hoca'da benzer profilde.. Buyuk takimlara karsi bir/birkac plani var ancak kendisinden kucuk (hem hedef hem de butce olarak) takimlara karsi panzehir goremedik henuz (domestic maclar haric) buna da artik cozum bulmali. Burada, ben dahil, Berkan'i vs bahane ediyoruz da adamlarin capida ortada.

Hayır son söylediğine panzehir bulabilirsin. Misal Lucescu bu tipte bir hocaydı. S.Graz maçları buna örnektir benzer tipte top oynuyordu Kopenhag ile. Az etüde edilmiş olsada bir örnektir.
Lucescu sayılı favori TD lerimdendir; gönderilmesini tarihi bir hata olarak gördüğümü her daim söylemişimdir. Lakin o zamankiyle şimdiki çok çok farklı takımlar. Orta saha hattı başta olmak üzere, bizim mevcut kadro ile prime Lucescu+Mourinho koalisyon kursalar bile oyunu öyle kilitleyemezler...

Lucescu sayılı favori TD lerimdendir; gönderilmesini tarihi bir hata olarak gördüğümü her daim söylemişimdir. Lakin o zamankiyle şimdiki çok çok farklı takımlar. Orta saha hattı başta olmak üzere, bizim mevcut kadro ile prime Lucescu+Mourinho koalisyon kursalar bile oyunu öyle kilitleyemezler...

Bence yaparlar cok degil yakin zamanda Lucescu benzerini yapmisti. Sorun su, dogru oyuncular ve dogru taktik, zorlama ve devsirme degil. Oyunculara gore oyun plani, plana gore oyuncular degil en azindan bizim seviyemizde (mali acidan).

Bence yaparlar cok degil yakin zamanda Lucescu benzerini yapmisti. Sorun su, dogru oyuncular ve dogru taktik, zorlama ve devsirme degil. Oyunculara gore oyun plani, plana gore oyuncular degil en azindan bizim seviyemizde (mali acidan).
Tam aksini düşünüyorum. Öncelik hocanın oynatmayı planladığı oyuna göre kadroyu şekillendirmek olmalıdır. Biz, 'Fırsat, yıldız, marka'' diye diye, tam da o noktada kaybetmiş olduk en baştan. Senin dediğin, sezon ortasında gelmiş, mevcuttan faydalanmak zorunda kalan TD için geçerli olabilir...

Mevcut şartlarda Okan Hocadan başkası takımı ligde ve Avrupa' da buraya kadar taşıyamazdı...

Tam aksini düşünüyorum. Öncelik hocanın oynatmayı planladığı oyuna göre kadroyu şekillendirmek olmalıdır. Biz, 'Fırsat, yıldız, marka'' diye diye, tam da o noktada kaybetmiş olduk en baştan. Senin dediğin, sezon ortasında gelmiş, mevcuttan faydalanmak zorunda kalan TD için geçerli olabilir...

Mevcut şartlarda Okan Hocadan başkası takımı ligde ve Avrupa' da buraya kadar taşıyamazdı...

Bazen bunu yaparsin renkdas. Bun ubuyuk takimlar haricinde hemen hemen hepsi yapiyor. Haa sunu dersen, bu takimi bu hoca olusturdu pekala ancak gorunen su ki buna ragmen takim uyumsuz o halde sende rakibin sana uygulacagi onleme gore bir oyun plani gudersin diyorum ben. Her mac her rakibe farkli oyna demek degil bu.

Bazen bunu yaparsin renkdas. Bun ubuyuk takimlar haricinde hemen hemen hepsi yapiyor. Haa sunu dersen, bu takimi bu hoca olusturdu pekala ancak gorunen su ki buna ragmen takim uyumsuz o halde sende rakibin sana uygulacagi onleme gore bir oyun plani gudersin diyorum ben. Her mac her rakibe farkli oyna demek degil bu.
Onu hiç demiyorum. Takımın en önemli 3-5 oyuncusundan biri olan Kerem' in ve yedeğinde de Barış Alper' in olduğu sol kanada Zaha' nın alınmasını istediğini hiç zannetmiyorum. Amrabat olmayınca, Erden Bey' in ''40 gündür bizi bekliyor'' diye işaret ettiği Ndombele yerine son anda Vecino' yu isteyen de hocaydı. Bizzat isteyerek aldırdığı Angelino ve Davinson vardı bildiğim ki Angelino' nun fiziken bu denli bitik olacağını hesap edememesini çok da yadırgamadığımı belirtmiştim daha önce; üçlü ya da dörtlüye uygun olması sonraki mevzu...Ndombele ile hangi sistemi oynayabilirsin mesela?..

iyi geceler futbola elveda

Yazin transferin son gününe kadar bekleyip Ndombele'yi getirdiler, kisinda hiçbir halta yaramadagi halde gönderip yerine birini almayı beceremediler. Neymiş bonservis odenemezmis, zorunlu alma kosuluyla kiralama diye birsey oldugunundan haberleri yok sanki.
Angelino'nun gönderilmesine karar verildiğine haftalar olduğu halde yerine sol bek alıp Avrupa'ya yetistiremediler. Neymiş Angelino'nun gitmesini beklemişler, Angelino'nun lisansını çıkarmak zorunda olmadiklarini bilmiyorlar herhalde. Fenerin bir ara 18 yabancısı falan vardi transfer sezonu doneminde.
Bunlar insanları salak falan sanıyor.

Yazin transferin son gününe kadar bekleyip Ndombele'yi getirdiler, kisinda hiçbir halta yaramadagi halde gönderip yerine birini almayı beceremediler. Neymiş bonservis odenemezmis, zorunlu alma kosuluyla kiralama diye birsey oldugunundan haberleri yok sanki.
Angelino'nun gönderilmesine karar verildiğine haftalar olduğu halde yerine sol bek alıp Avrupa'ya yetistiremediler. Neymiş Angelino'nun gitmesini beklemişler, Angelino'nun lisansını çıkarmak zorunda olmadiklarini bilmiyorlar herhalde. Fenerin bir ara 18 yabancısı falan vardi transfer sezonu doneminde.
Bunlar insanları salak falan sanıyor.
Transfer döneminde pasif kalıp ihtiyacını gidermezsen sezon içinde böyle hüsrana uğrarsın. Yazın kaliteli 8,10 numara, sol bek bekledik. Tek angelino aldılar o da yanlış profil olduğu için tutmadı. Devre arası bari alın dedik bu 3 mevkiye üstüne sagbeki de sattılar oraya da elle tutulur adam almadılar, solbeki de avrupaya yetiştiremediler. Ndombele,demirbay,aurier,ziyech falan zaten elle tutulur transferler değil, takımlarının fazlalıkları ve bitik oyuncular malesef. Yapılmak için yapılan transferler kısacası

O keline sıçtığımın ingilizi de yiyecek ekmeğe muhtaç olsun. Karakter yoksunu şerefsiz it

Masal bitti, bir şey söylemeye gerek yok. Sağ bekin yok sol bekin yok, 86 tane transfer yapmışsın kimi sakat kimi hazır değil verim alamıyorsun sezon bitti.

Hadi anamızın ligine dönelim.

Yok ben kufursuz anlatamayacagim derdimi. Olasi bir Avrupa kupamizi yedin Dursun efendi. Agzimizin tadini kacirdin. Iki elim yakanda olsun Dursun.

Sana da ayip Okan hocam. Zaha'yi kusturuyorsun, iki kipirdayan Tete'nin yuzune bakmiyorsun, her mevkide bir Baris yaratmaya calisiyorsun. Bari rakibi cozebilseydin. Cok mu zordu Presiyado'nun karsisina Baris'i koymak? Saglik da olmasin, can da sag olmasin. Art niyeti olanin Allah belasini versin.

Şampiyon olsak bile bu sezon temizlik şart onca transfer yap ama hiç birinden verim alamıyorsun
Sağ bek Sol Bek orta saha transferi ilk hamle olması gerekiyordu ama yapmadılar bu mağlubiyeti yönetime yazarım

Artık lige odaklanalım. Boyumuzun ölçüsünü aldık. İçi geçmiş oyuncu transfer dönemi de kapanmış oldu bence. Her işte bir hayır vardır mottosuyla devam edelim.

Masal bitti, bir şey söylemeye gerek yok. Sağ bekin yok sol bekin yok, 86 tane transfer yapmışsın kimi sakat kimi hazır değil verim alamıyorsun sezon bitti.

Hadi anamızın ligine dönelim.

Sezonun özeti olmuş özellikle sağ ve sol bek nasıl alamaz o yönetim hayret.
Okan hoca 2 aydır bağrında sol bek diye onu buldular ama yetiştirememek ile özürleri kabahatlarından daha büyük oldu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt