⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Daha iyiyiz ama kolay pozisyon buldu puştlar. Biraz daha son vuruşlarda becerili olsak 1-3tü skor. Kazanacağız reisler

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu aldığımız bek tur geçsek yine oynayamaz mı tamamen bitti mi o iş. Ya bu liste bildirme işi kadar malca bişey yok

Gol attigimizda paylastim da arada kaynadi. Berkan'i asagilamak niyetinde degilim ama bekte oynadigini unutup duruyo. Elin sagbeki nerede sen neredesin be kardesim? Ortada yakalanip duruyon. Vaktinde bi solbek almayi beceremeyen yonetime selam olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 235834
barış'ı çeksek diyeceğim de barış'ın da aynı berkan gibi pozisyon bilgisi oldukça zayıf malesef ki normal yani bek olmadığı için. ancak anormal atletizmi sayesinde bir şekilde kotarıyor. ancak onu sol beke çeksek bu sefer de hücum gücümüz düşüyor.

yani avrupa kadromuzda orijinal sol bek oyuncu sayımız sıfır. hani altyapıdan falan birileri olur ya o bile yok. müthiş hata gerçekten. şu maçta köhn'ün vasat hali bile olsa çok emin olurdum turdan.

1708635868068.webp

Böle bir durumda Zaha'da girerse Kerem yerine topu ilerde o tutabilir fiziğiyle. Tete yine topun değerini bilen bir oyuncu ama Barış gibi rakip beki ezemez işte.

Barış bir süre daha sağ kanatta kalmalı. Rakibe kırmızı gördürmemiz lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaan sola gecebilir baris Alper sağ beke .Kerem akturkoglu çıkıp zaha Berkan çıkıp.tete.Kerem.demirbay çıkıp oliviera .
Gol yemeden hemen şimdi.

Berkan'a suç bulmayın. Adam solak değil sol beke koyuyor. Ne yapsın çocukta elinden geleni yapıyor.

60 a kadar baski yeriz gene gol yemezsek elleri ayaklari birbirine dolasir bunlarin.Sonrasina yakaladigimiz fırsatlari umarim degerlendirebiliriz.

Gol attigimizda paylastim da arada kaynadi. Berkan'i asagilamak niyetinde degilim ama bekte oynadigini unutup duruyo. Elin sagbeki nerede sen neredesin be kardesim? Ortada yakalanip duruyon. Vaktinde bi solbek almayi beceremeyen yonetime selam olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 235834
top bizdeydi sağolsun demirbay topu alamayınca atağımız rakibin topu kapmasıyla sonlandı. berkanın orda olması temel sorun değil bence

Torreira aut
Icardi kafa
en netleri

diğerleri top kullanamamakla alakalı- Kerem başrolde malesef.

yay üzerinde şutada bakmıyoruz hiç. Mertens "eh" sayılır
İcardi'nin bir tane de yay üzerinde bomboş Kerem D'ye çıkarmadığı ve çektiği defansa çarpa şut var tercih hatası oysa Kerem D'ye bıraksa düz bir şutta gol olması işten bile değildi.

Berkan'a suç bulmayın. Adam solak değil sol beke koyuyor. Ne yapsın çocukta elinden geleni yapıyor.

Berkan solak Levent abi.

Nasıl solak değil? :red: Sağ ayağını yürümek için kullanan biri Berkan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 gol daha bulursak berkanı çıkarıp Barışı beke atmak lazım o zenci eleman korku filmi yaşatacak yoksa

kaan'ın ortaya çevirip icardi'nin saçları sıyıran pozisyona tav oldum. ulan çok güzel gol olurdu o bee.

Geri
Üst Alt