⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Sol beke gidip böyle misal guerreiro falan alsak tamam bunun için beklemişiz yetişmemesi normal olabilir uefaya derdik de 3milyon euro ödeyip Bundesliga 2'den adam alacaktın madem niye uefaya yetiştiremedin

Neden bizim maçlara bu kel lavuk veriliyor. Bu it hakem ırkçı olduğu besbelli

Muslera
Kaan Sanchez Abdulkerim Barış
Torreira Oliviera
Tete Mertens Zaha
İcardi

Sağ kanattaki adamın karşısına Barış'ı koymakta fayda var, sarı kartlı adamların çıkması şart bu kel yakalarsa atar. KeremA bu takımın el bombası derhal çıkmalı.​

bu sefer erken gol yemeyelim

Hakem faullerde tutarsız, tipik dindaş kayırması tadında. Bize daha ilk faulde sarıları çaktı. Adamlar ayağa, bileğe haşır huşur basıyor kartı geçtim, faul bile vermiyor.

Berkan hiç olmuyor, adamların 1 taktiği var beklerine alan açmak o da. Abdül onun kademesine gircem diye bu sefer de kendi kademesini kaybediyor. Buraya çözüm şart !

Bu top kontrollerinde neden sıkıntı var bugün. İlginç işler oluyor sahada.

Kamera açısı, formalar sanki manu deplasmanındayız da amrabattan koşu var

Yediğimiz golde komple bir dengesizlik vardı, kimin hatası çözemedim. Apokerim ileride basarken, yerine kaçan adama en yakın Kaan nasıl oldu başını da kaçırdım. Ama sonlara doğru adamın topukla dokunduğu Muslera'da kalan topta Berkan'ın hatası biraz var. Tuttuğu adam hayli hızlı olmasına rağmen çok mesafeli duruyor. Yetişemeyeceğin belli yani...

Geri
Üst Alt