Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.046
- 39.372
- 3.993
Stadlarida çok küçükmüş kapasitesi,uefa nasıl.izin vermiş kutu gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stadlarida çok küçükmüş kapasitesi,uefa nasıl.izin vermiş kutu gibi
Kimyon iyidir.@Berkan Yavuz ağabey kimyondan mahvoldum
Kolpatorİlk kupasızını attım sonra kupalısı önüme düşünce onu da atayım dedim. Uefa dışındakileri alabiliriz bu arada
Çok dengesiz bir takım sanki Bielsa var başlarında gibi aşırı dengesizler bazen çok rahat fark atıp , sağlam takımları yenerken bazen de saçma sapan takımlara yenilip fark yiyorlar hiçbir zaman Aston Villa gibi iyi ve sağlam bir takım diyemem mesela , hocanın inatları yüzünden maç içinde o günün taktiği tutmamış olsa bile ısrarla devam edip onu oynamaya çalışıyorlar.Brighton çok fazla pas yapan bir takım iç sahadaki maçta yüksek presle paramparça edebiliriz.
Hangisi kolpa uyuzKolpator
Fitik ne demek almancasi ne
Başakşehir Fetih Terim stadı 17.300, Generali Arena 18.887. Başakşehir Stadı uygun bulunduğuna göre demekki bu civarlarda bir sıkıntı yok.Stadlarida çok küçükmüş kapasitesi,uefa nasıl.izin vermiş kutu gibi
Emegine saglik rtasVücutta herhangi bir dokuda normalde olmaması gereken bir açıklık oluşup komşu dokunun bu açıklığa girmesi diye tarif edebiliriz kısaca. Beyin dahil her yerde olabilir. Kaan kasık fıtığından muzdarip (İnguinal Herni); bağırsakların bir kısmının ya da karın iç organlarından birinin, kasık bölgesinde yer alan karın zarından dışarıya doğru uzanarak, cilt altından çıkması durumudur. Almancasını bilmiyorum...
Üstad toplantı yeni bitti@Emre Zeytinli programına göre şu an siestamsı bir uykuda.
35 dk sonra sinir olacağı fifa maçları yapacak.