⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

İlk 10 dakika rezalet ki bunda musleranın 1. Saniyeden itibaren zaman geçirmeye çalışmasının da etkisi büyük.Rakibi üstümüze üstümüze çekti.Sonrası çok çok iyi.Oanik yapan yoktur herhalde o kadar rahat bir ilk yarı izledik

nekadar zorbay kılıklı rezil hakem var bizim maçları buluyor fener maclarına verseler ya bunları

Ulan o kel şerefsize acayip kuruldum. Şu geceyi turu alarak cezasız geçireyim. Başka da bir şey istemiyorum.

En az bizim hakemler kadar ahlaksız bir hakem var, tüm kararları bizim aleyhimize veriyor.

Kerem Aktürkoğlu’na laf edeceğim ama Kerem nefretimizin olduğunu zanneden at kafalılar hemen savunmaya geçecek diye korkuyorum. Bir insan bu kadar top kaybı yapmaz, hep aynı vücut hareketini yapıp hepsinde de topu kaybetmesine rağmen aynı hareketi yapmaya devam etmez. Zaha girsin desem o Kerem’den de beter.

Bu arada maçta kötü değiliz. Sol bek yeterli değil. Yediğimiz bütün pozisyonlar soldan...

Hakem denen takoz olmasa kalemize bile gelmez bu takım bizim

Kerem değilde zaha da olsa spartanın en güçlü yani olan sağ kanadında iş yapamaz. Birde zaha pek savunmaya gelmiyor berkan elinden geleni yaptı ama kapasite bu kadar.Takim fena değil şok golü anlatmamız bile büyük iş bence

Kerem'i hiç beğenmiyorum bugün. Ayağına aldığı her topu yanlış kullandı. Çevresini etkiliyor bu durum. Geri koşturup duruyor takımı.
Zaha tamda bu nedenden girmeli - en azından topu tutuyor herif.

Pragda bir şey yok - anormal güçlü yanı falan yok - tek meziyetleri güzel uzun oynuyorlar boşluklara.

onlarada yakalanmayacak şekilde hücum etmemiz lazım- top kayıplarında ileride kalan 1 kişi bile olsa herifler o boşluğa oynuyor topu.

bence bize verilen iki sarı kart da oldukça ağırdı. prag'a verdiği sarı kartın öncesinde de barış faul yaptı aslında ona çalmadı devamında praglı oyuncunun yaptığı sarı kartlık faul. yani parag'ın da sarı kartı temelde yanlış bence.

ayrıca praglı iki ooyuncunun ayağa basmasına sarıları vermedi. hatta birine faul bile vermedi.

sahada rezil bir hakem var kısacası.

maçları insan yönetmemeli ya tamamen monitörden yönetilmeli maçlar. gerekirse 200 dk sürsün. bu böyle olmayacak.

Tete girebilir ama kimin yerine?

Berkan’ın sarısı var. Girerse onun yerine girer. Barış sol beke çekilir.

Ama topu ilerde tutabilen Barış’ın sol beke kayması ne kadar mantıklı olur şuan onu bilemiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt