⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Sağ bek ve sol bek yok, yönetime yazar bu. Yazık ya, çok rahat turlardik.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gol attigimizda paylastim da arada kaynadi. Berkan'i asagilamak niyetinde degilim ama bekte oynadigini unutup duruyo. Elin sagbeki nerede sen neredesin be kardesim? Ortada yakalanip duruyon. Vaktinde bi solbek almayi beceremeyen yonetime selam olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 235834
top bizdeydi saçma sapan bi top kaybettik, oyunumuz da riskli.

top bizdeyken rakip sağ beki mi tutacak berkan sallamak için sallamayın ya

Gol attigimizda paylastim da arada kaynadi. Berkan'i asagilamak niyetinde degilim ama bekte oynadigini unutup duruyo. Elin sagbeki nerede sen neredesin be kardesim? Ortada yakalanip duruyon. Vaktinde bi solbek almayi beceremeyen yonetime selam olsun.

Berkan'ın daha birçok hatası var da Dayı çıkarken kaptırdı diye yedik bunu. Oyun dizilişimiz böyle, keza BAY'ın durduğu yer de ortada

Kötü oynamıyoruz ama yine çok gol kaçırıyoruz ve son hareketler hep yanlış tercih yada zamanlama hatası oluyor sorunumuz yine bu bu maçta.
Torreira aut
Icardi kafa
en netleri

diğerleri top kullanamamakla alakalı- Kerem başrolde malesef.

yay üzerinde şutada bakmıyoruz hiç. Mertens "eh" sayılır

1708635801744.webp

Hocam dizilis dogru. Takim ataktayken oldu bu pozisyon. Bakarsan kaan da cizgiye dogru acilmis. Burda berkani degil suclayacaksan demirbayi sucla

Berkan’ın sarısı var. Girerse onun yerine girer. Barış sol beke çekilir.

Ama topu ilerde tutabilen Barış’ın sol beke kayması ne kadar mantıklı olur şuan onu bilemiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Böle bir durumda Zaha'da girerse Kerem yerine topu ilerde o tutabilir fiziğiyle. Tete yine topun değerini bilen bir oyuncu ama Barış gibi rakip beki ezemez işte.

İnşallah turu atlarsak sonraki tur içerde UEFA ya şu şekil bir tepki vermek lazım, muhteşem.

Geri
Üst Alt