⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Zaha Tete Ziyech Ndomble bu aoygunın hesabı sorulmalı. Bu nasıl rezilik LANNNNNM

Bu macta futbolculara da soylenecek soz var ama hic kimse kusura bakmasin yonetime yazar. 2 transfer donemi orta saha almamissin 2 tane as bekin gitmis almamissin ustune 30m euro almissin. Avrupaya solbek bile yetistiremedin. Dua edin okan hoca ligde biseyler yapiyor yoksa bidaha secilmeniz imkansizdi

bu şekilde elenmek çok üzücü oldu takım gereksiz agresifti kırmızıdan sonra da tamamen saldılar

icardi ne kadar kötü olursa olsun sahadan çıkmıyor bu konuya takılıyorum özel bi sebebi mi var acaba

Yapılan transferlerin yüzde 90'ının ortada olmadığı bir sezonu hiç hatırlamıyorum. Her yaptığın transfer tutacak diye bir şey yok da istesen bu kadar karavana atamazsın.
Sakat/Hazır değil/Performansı kötü'den başka bir şey yok aylardır. Takımda olanlar ne kadar varlar o ayrı zaten. Icardi'nin haline bak 45 yaşında halı sahaya gelmiş adamlara dönmüş. 3 saniye sprint atamıyor. Berkan'ı, Zaha'sı, Kerem'i... Saymaya kalksan bitiremezsin.
Zaha'nın Kerem'den kötü oynama ihtimali yok dedim, ondan daha kötü oynamayı başardı mesela. Özeti bu işte...

Lige odaklanalim dedik de bunu da demedik yani, şu takımdan 4 tane yemek ne ya 2-0 falan yenil ok da 4 tane yeme arkadaşım.Son gole çok üzüldüm açıkçası

erden harici yönetimde üzülen olmamıştır ama artık esas hedefimize konsantre olmalıyız

İyi oldu. Hocanın da futbolcuların da ciddiyetsizliği iyice artmıştı. Berkan sol bek, fiziken sıfır Sergio, salakça kırmızı kartlar... Ayrıca bir kişi azalınca zorlanırsın da bu kadar kolay verilmez bu da takımın ciddiyetsizliğinin net kanıtı. Yönetime de ayrıca tebrikler, kar ettik
Valla hocanın savunma planı hiç yok 1 kişi eksik kaldığımız an 3 dk içinde gol yiyoruz ilk maçta böyle oldu

Bek orta saha falan demesin kimse, adamların transfermarkt değeri 50 milyon :ROFLMAO::ROFLMAO: Belirli bir sistemde oynayan bütün takımlar bizi ezdi bu sene. Kopenhag, Molde, Sparta Prag hepsi her 2 maçta da bizden çok bariz iyilerdi. City'nin kadrosunu komple bize verseler yine cacık olmazdı bence, oyuncularla alakalı bir sorun göremiyorum bariz hoca farkı.

Geri
Üst Alt