⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Turu kaybetmemize neden olanlar sıralaması

1-transfer yapmayıp takımı kenar beksiz bırakan yönetim
2-berkan da ısrar eden Okan
3-kırmızı yiyen Kaan
4-antony Taylor

1- Oyuncular oynamaya değil izlemeye gelmiş Allah belanızı versin.
2- Hakem resmen bizi biçti bize basit sarı verirken adamların kaç sarısını vermedi.
3- Yönetim sol bek ve sağ bek alma sacha boey parasıyla show yap Allah sizin de belanızı versin.
4- Okan hoca demirbay ne b.k yaptı bugün? Adam salak gibi rakibe paslar attı ve izledi sadece. Aktürkoğlu yerine demirbayı çıkarmak daha iyi olmaz mıydı? Zahayı ve Teteyi söylemiyorum bile.

Ya kadronun Sparta Prag eşleşmesindeki zaafları yönetime yazar elbette ama yönetim devre arası ne yapsa UEFA'yı alacaktık söylesenize onu da bilelim

Şöyle şeyler yazıp ortalığı alevlendirmeyin. Yönetim ne yapacaktı da içinde Liverpool, Leverkusen, Brighton, Milan, Atalanta vs. olan turnuvayı kazanacaktık

Bu işler süreç işleri. Önce her sene bu takımlarla oynayıp burada oynama alışkanlığı edinmemiz, kaşarlanmamız gerekiyor. Bir de oyunumuz aşırı riskli ve dengesiz, bu oyunun oturup mükemmelleşmesi gerekiyor

Sağ bek yok sol bek yok 13 kişilik rotasyonla gayet normal sonuç bence yani sol bekimiz Berkan olup bu kupada nereye kadar ilerlemeyi bekliyorduk ki. Bence elimizdeki mevcut rotasyonla bu kupadan elenmemiz hayırlısı oldu 3-1'ken üzgün değildim bile sadece 4. gol gereksiz oldu.

Son düzenleme:
Okan hocayı çok seviyorum pres oyunu çok heyecan verici de 10 kişi kaldıktan sonra topu rakibe verip kompakt durmalıydık hala 2 kişiyle 5kişiye pres yapmaya çalıştık sonu bu oldu. Hayırlısı olsun .

Derme çatma bir kadroyla bi yerde patlayacağımız belliydi. İki beki de olmayan bir takım mı olur. Ya da tek orta sahası olan. Neyse şampiyonluğu vermezsek sıkıntı ypk.

Tabi hakem ayrı bir dert ama hoca da 10 kişi kalan takımı maç daha 1-1 iken hala ileride baskıyla oynatması büyük hataydı. Daha kontrollü geride alan daraltarak oynamalıydık.

konu açılmıştı burda bir kaç gün önce Avrupadan elenirsek üzülürmüsünüz diye üzülmem diyen üyelere sövülen başlık

Liverpool Leverkusen dışında herkesi eliyorduk ya hani bilmem bu Prag dan sonra öbür Prag gelsin fln diyen vardı

Kopenhagi Pragi yenemeyen takımın Avrupa’da işi yoktur.

Şimdi dua edin de lige yansımasın

İyi seyirler

Yav hala zaha tek forvet oynasin diyorsunuz herif çalım aticam diye anamizi belledi

Ben hakemi eleştiririm arkadaş ama oyuncuları ve yönetimi de eleştiririm maç başı basıyoruz b.k mu var geri pas yapıyorsunuz atın ilk yarıdan 2-3 tane

Mertens en son cikacak adamdi. Yazik oldu. Sinirden yerimde duramiyorum su an. Bu itleri kopek gibi sevindirdik

1- Oyuncular oynamaya değil izlemeye gelmiş Allah belanızı versin.
2- Hakem resmen bizi biçti bize basit sarı verirken adamların kaç sarısını vermedi.
3- Yönetim sol bek ve sağ bek alma sacha boey parasıyla show yap Allah sizin de belanızı versin.
4- Okan hoca demirbay ne b.k yaptı bugün? Adam salak gibi rakibe paslar attı ve izledi sadece. Aktürkoğlu yerine demirbayı çıkarmak daha iyi olmaz mıydı? Zahayı ve Teteyi söylemiyorum bile.

ne koymuş beee :d

Büyük hayal kırıklığı gerçekten. Bu turu geçmeliydik. Mental olarak etkilemez umarım. Neyse ki oyuncular tecrübeli. Çok büyük dersler çıkarmalı yönetim bu seneki transfer süreçlerinden.

Geri
Üst Alt