⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Mevcut kadromuz lig icin cok fazla fakat seneye avrupada mucadele edeceksek sag,sol bek,2 ortasaha,sol ve sag kanat bunlar mutlaka alinmali ve nokta atisi olmali.

Sergio oliveira,Kerem a, (Mertens zaten son senesi),Tete,Zaha,Ndombele,Vinicius.. bunlardan mutlaka kurtulalim.Ciddi bir ekonomik yukleride var zaten.

Bu kadar eksige ragmen buraya kadar gelmemiz Okan hoca sayesindedir.

Kriz ortami yaratmaya gerek yok.Sikeci camia ya koz vermeyelim.Onemli olan bu seviyelerde kalici olmak ben eminim seneye bugun cok daha iyi yerlerde olacağız.

Yönetime yazar bu maç,
sağ bek alıyorsun sakatlanma riski olan turnuvadan.
Sol bek alıyorsun transfer listesine yazamadın..

Maç içinde Kaan Ayhan , Kerem Aktürkoğlu , İcardi, Abdülkreim Bardakçı kötü oynadılar...

Kısıtlı kadro var avrupa için , sağ bek performansı bile belli değil bu kadro ile ligi götürebiliriz ancak...

Bu dar kadroyla zaten nasıl ilerleyeceğiz dediğimizde hain ilan edilmiştik. Kenardan giren adamlar sergio falan. Başka orta saha yok çünkü. Alın size final. Liverpool’la oynarız finali bence
Yani millet anlamıyor, iki bekin yok, ortasahan yok 11-12 topçuyla üç kulvarı götürüyon, er geç patlayacaktık. Ligde patlamaktan iyifir, tek kulvarda ancak gider bu kadro.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bek yokta biz bek varkende avrupada her maç gol yedik o ne olacak. takımın oyunu çok riskli. yappılan hiç bir transferde bu oyuna uygun değil

Yav ne hakemi adamlar içimizden geçti başka maç mı izledik, orta sahayı geçirmediler 2.yarı.

Bek orta saha falan demesin kimse, adamların transfermarkt değeri 50 milyon :ROFLMAO::ROFLMAO: Belirli bir sistemde oynayan bütün takımlar bizi ezdi bu sene. Kopenhag, Molde, Sparta Prag hepsi her 2 maçta da bizden çok bariz iyilerdi. City'nin kadrosunu komple bize verseler yine cacık olmazdı bence, oyuncularla alakalı bir sorun göremiyorum bariz hoca farkı.
jasdjgsdjgdaj

utanmıyosunuz da ya

Bir sonraki turda bu beklerle eleneceğimiz kesindi ama Prag’a elenmemeliydik.

Icardi sorunsalı çözülmeli. Sene başından 180 derece değişik bi topçuya dönüştü.

Neyse burada daha aklı başında eleştirilere denk geldim, hocanın başlığı rezil durumda.

İyi ki elendik keşke 7-8 gol yeseydik de ortalığı iyice yangın yerine çevirseydik.

Hakem turu aldı bizden verdi.

Bu Kuzey takımları ile oynayıp elemişliğimiz herhalde sidik zoru ile Molde oldu.

Bize ters geliyor acayip.

Sıçıldı keyfimin içine.
Bu tür takimlar organize oynuyor ve oturmus bir düzenleri var. Kopenhagen ve Molde en büyük örnek, görmüs olduk zaten. Yildiz lar star lar gerekmediginide gördük. Ne oynuyorlar ne oynadilar, bizim dengimiz degil diyoruz ama gördük iste.

Şimdi sinirle bunları yazmanız bir şey ifade etmez.
Transfer dönemi kapanınca söylemiştik kulüpte yönetimden teknik heyete kadar herkes Avrupa’yı gözden çıkarmış demiştim. Eleneceğiz zaten dedik hain ilan edildik.
Gördünüz mü Avrupa’yı ne kadar önemsediklerini?

Geri
Üst Alt