⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Üstad, burada işte dirayet farkı ortaya çıkıyor. Bizim takıma nispeten daha dirayetli takımlar bunlar, biz bir yerden sonra buraları oynayamiyoruz çünkü alışkanlık, düzen ve o sabır yok bizde. Ben açıkçası Kopenhag ve Prag takımlarını bizim üstümüzde görüyorum bu bağlamda. Tabi Avrupa'da Prag ve Kopenhag takımlarından çok daha iyi takımlar var ama onlar bizim seviyemizin üstüne takımlar zaten...
yani sabır ve düzen demek çok doğru değil açıkçası. demek istediğine katılıyorum ayrıda.

uyumlu kadromuz olsa turu RAHAT alırdık onu diyebilirm. Bazı uyumsuzluklar -ve yokluklar da var - yüzünden kaan ve barış JOKER statüsünde değerlendirildi - aha adam hamle hatasından KK gördü işte. Kaldı ki zaten zorlandığı bir pozisyonda oynadı.

gol yolları desen - ligde kapalı takım herkes senin karşında , topla iş yapıyor gibi duruyor ama biraz diri oynayan takıma karşı silindi hepsi. ofansta 3 4 pas yapatığımız hücum yok ikinci yarı. sonuç belli.

Bu maçlar seneye yapılacak transferlerde umarım ders olur, yapacak birşey yok. Şampiyonluk yolunda kenetlenmeye devam. Seneye yapılacak eklemelerle daha dinamik bir takım kurulmalı.

Bardağın dolu tarafından bakarsak ise CL' ye son katıldığımız yıllarda 1 2 puan zor alıp sonuncu bitiriyorduk. Biraz da şans yanımızda olsa gruptan çıkmamız işten bile değildi.

İki tane bek ve bir 8 numara alamadık Avrupa için. Yazık.

Ligi verirsek dağılırız. Bir an önce toparlanmak ş#art. Antalya maçında yaşanacak bir kaza herşeyi bitirir.

Valla moralim acayip bozuldu. Oyle boyle degil. Keske Sampiyonlar Ligin'de bir ust ture cikip Manchester City'e yenilseydik. Toplam 2 macta 10 gol yesek de uzulmezdim ama Prag'dan 4 go yiyince su macta icime batti.

2 sezondur 8 numara,10 numara ve sol bek alamadılar, üstüne bir de sağ beki satıp adam almadılar. Ne ekersen onu biçersin. Akılsızlığın, cimriliğin sonu bu

Antalya maçı sezonun nasıl gideceğini gösterir. Ben ezici bi oyunla 4-0 falan galibiyet bekliyorum

Icardi neden böyle eşi mi kötüye gidiyor yoksa tamamen fiziksel sorunlar mı artık bi hal çaresine bakılmalı, o geçen sene ki haline gelirse herşey düzelir

İlk yarıda oyun kontrolü bizdeyken atacaktık 2. golü ama tek derdimiz aman aktif dinlenelim, geri pas yapalım, oyunu soğutalım, Muslera'ya dönelim, çok sıkışınca BAY'a şişirelim. İkinci yarı aynı haltı yerken önce üst üste pas hatalarıyla rakibe pozisyon vermeler başladı saçma sapan... Adamların dişine kan deyince de baskıyı artırdılar... Hoca da bunu gördü, görmedi değil ama buna karşılık en formda haliyle bile temposuz Oliveira'yı hiç hazır değilken aldı oyuna... Mertens-Kerem olmayınca hücum pres de yok... Üstüne Kaan da müthiş zamanlamayla kırmızıyı görünce dağıldık zaten.

Ulan 2. olup parayı cukkalama şansı altın tepside geldi, beceremedik.
En fazla 2 tane daha yerdik. City GS'ye 6 tane attı haberinin haber değeri olmazdı.
Bu kadro ile elenmemiz daha hayırlı oldu. Ama bari eleniyorsun, tek farkla elen. Niye 4 yiyorsun. Her anlamda kötü yani.

Bankalar birliği zimbirtisindan büyük tokat yiyeceğiz. O borcu bizden başka önemseyen yok

bu turda elenmemiz aslında iyi oldu çünkü beksiz bir şekilde nasıl avrupa'da ilerleyeceksin ki boşuna yorucu olacaktı

Zaha gibi boş bir herif de yok kimse kusura bakmasın yok ilk yarı oynason galan hikaye anlaymayın ya 80 dakika koşmuş götünden soluyan heriflere karşı çalım atmıyor.

Takımdaki en büyük sorun bu adam.
Bu birde ziyech bos transfer oldu. Teteden bile umudum var. Son ankaragücü macinda form grafigi yükseldi. Zaten hocanin yanlisi ankaragücü kadrosunu bozmasi. Bi torreirayi alacakti gerisini ayni birakacakti. Baris Sol kaan sag bek. Ozaman turu gecerdik.

Ne İcardi'ye ne Zaha'ya ne de başka birine suç bulmam. Real, City falan enayi mi arka tarafa da milyonlar harcayıp adam getiriyorlar. Saçma sapan takımlar içimizden geçmesin diye harcıyorlar işte.

Bugun İcardi yerine Halaand, Zaha yerine de Vinicius olsa bizde ne fark ederdi ? Hiçbir şey. 2 wingerı at Berkan ile Kağan'ın arkasına oldu bitti yine.

Beksiz bu kadar, bir iş yapıyoruz milyonlar harcıyoruz ön tarafa, arka taraf yol geçen hanı. Olacağı buydu, ne eksik ne fazla.

Hocanin hatasi genc oyunu monte etmemesi ilk 11e, sadece tecrübeyle bi yere varamasin. Örnegin barca nasil buluyor pedrileri? Bizdede efe gibi oyuncular daha cok süre almaliydi simdiye kadar.
Avrupa kadrosu daha da dar ya kimi atacaksın ki şurada. Sol bek zaten komple yok. Sağ bek 19 yaşındaki Ali Turap. Merkeze Efe'yi atsan Torreira'nın zorlandığı baskıda o daha da zorlanacak. Uzun vadede elbet yapacaktır ama bu sezon düğme en başta yanlış iliklendi. Her şeye rağmen iyi götürüyor hoca.

Geri
Üst Alt