AL 24/25 3. Tur M:2 | Rapid Wien 2-0 Trabzonspor | MS | 15 Ağustos | A Spor

konferansa gitmeleri çok daha faydalı olur başarabilirlerse

Şampiyon hocayı niye yiyor bunlar
30 sene sonra şampiyon yaptı

yokmu bu avcının müridleri onu koruyacak laf edene ölümüne savunacak
hiç hatası yoktur çünki şampiyon yaptı!

Aldıkları adamların hepsi ağır
Eğer top oynamağa başlarlarsa bir müddet sürer yeani
Ama timsullah oynatabilirmi meçhul

herif 40 yıl sonra şampiyon yaptı trabzon'u. terim'in bizdeki 4 şampiyonluğuna filan bedel bi değer görüyo orda. bu sezonu geçtim, seneyi de yiyecek bi kredisi var şehrin gözünde. ama ne olursa olsun bu kadar boktan oynanmaz tabi sabır taşı olsa çatlar
Taraftar nezdinde kredisi yok şu an kalmasının tek sebebi başkanla olan yakın ilişkileri.

Sezon başında böyle fizik üstünlüğü olan ülkeleri çekmememiz gerek.

Taraftar nezdinde kredisi yok şu an kalmasının tek sebebi başkanla olan yakın ilişkileri.
ben seviyolar zannediyodum, kupayı kazansa belki biraz daha kredisi olurdu. berbat bi oyun görüşü var ama bi adam akıllı santrafor getirirlerse dur kalk oyunuyla süper lig ve köyferansta iş yapabilir gibi.

Avcı şamp yaptı da ondan önce ünal karaman yapıcaktı müsade etseler

Bi de avcının şamp sezonu ilk devre hakemler çok ittirdi trabzonu. Diğer takımlar da kötü olunca arayı açtılar. 2. devre de visca sayesinde maç kazanıyolardı bişi oynamadan. Bence awcının şamp olmasında kendisinin payesi az

TS'nin ihtiyacı ilk önce TD değişikliği oyuncularla arasında bir bağ da kalmamış hocanın. 2. olarak santrafor lazım TS'ye yoksa geçen seneye göre güç kaybetmiş olur.

Basın toplantısına bak yav. Demagoji kralı adam.

Geri
Üst Alt