- 6 Eylül 2014
- 95.586
- 66.029
- 4.608
Onda da elenir hayırlı bile olmuştur bu elenme ama bunu göndermeleri lazimBu avcı'nın köyferans turunu geçeceği de meçhul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onda da elenir hayırlı bile olmuştur bu elenme ama bunu göndermeleri lazimBu avcı'nın köyferans turunu geçeceği de meçhul
:red:Şampiyon hocayı niye yiyor bunlar
30 sene sonra şampiyon yaptı
yokmu bu avcının müridleri onu koruyacak laf edene ölümüne savunacak
hiç hatası yoktur çünki şampiyon yaptı!
Taraftar nezdinde kredisi yok şu an kalmasının tek sebebi başkanla olan yakın ilişkileri.herif 40 yıl sonra şampiyon yaptı trabzon'u. terim'in bizdeki 4 şampiyonluğuna filan bedel bi değer görüyo orda. bu sezonu geçtim, seneyi de yiyecek bi kredisi var şehrin gözünde. ama ne olursa olsun bu kadar boktan oynanmaz tabi sabır taşı olsa çatlar
ben seviyolar zannediyodum, kupayı kazansa belki biraz daha kredisi olurdu. berbat bi oyun görüşü var ama bi adam akıllı santrafor getirirlerse dur kalk oyunuyla süper lig ve köyferansta iş yapabilir gibi.Taraftar nezdinde kredisi yok şu an kalmasının tek sebebi başkanla olan yakın ilişkileri.
88 de buyuk savaş ne takmıştı uzaktan bunlaraSezon başında böyle fizik üstünlüğü olan ülkeleri çekmememiz gerek.
Deplasmandaki maç.88 de buyuk savaş ne takmıştı uzaktan bunlara
hatırladıgım ilk gs maçıDeplasmandaki maç.
Ben hayal meyal hatırlıyorum net hatırladığım ilk maç xamax 5-0 maçı. Sonrası da fanatizm...hatırladıgım ilk gs maçı
iki maçın arasında bir ay var yavBen hayal meyal hatırlıyorum net hatırladığım ilk maç xamax 5-0 maçı. Sonrası da fanatizm...