Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.386
- 8.993
- 1.203
Totenham tarafındayım hadi bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
manu da garnacco yedekte . mount 11de . bu baglam da manunun possession icin orta da arti bir le oynama dusuncesi kendilerini daha bi kompakt yapacagi ongoruluyor . spurs ful beklerinin pace li ve teknik olmalari baglaminda mac ici ortaya invert denemelerini dusunen bir anlayista oldugundan , <- >
Tottenham alacak diye düşünüyorum.ange hoca'mi -aussie liginde calistigindan bugune- nacizane olarak yakindan takip ederim .
hocaligina dair de ^dunya futbolu bolumunde cokca degindigim olmustur .
ilginc olan ; j ligi ve iskoc ligleri tecrubesinde bir denklem var kendisi baglaminda ;
bu iki kulupte de 2. yilinda kupa kazanmis olmasi . < - >
bu yonden baktigim da bugun bir benzeri olursa - sasirmam .
dun bir roportajini okudum. ^soyadinin nereden geldigine dair aciklamasi vardi , bunla beraber ,
esi nin saglam/fanatik derecede ^yerli dizi^ hayranligi oldugunu da belirtti .
bu arada - soyadinin nereden geldigine gecmiste vurgu yapmistim detayli olarak .
velhasil , ^postecoglu ailesi icin spurs alsin isterim .
sonraki mesajda resmi 11lere dair bir yorum yapabilirim . beklentim guzel mac olacagi yonunde.
kora kor bir mac olur, isin sonunda ; cl bileti var .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund
saygi ve selamlar .
onurcum , spursun eksikleri dusundurucu . yine de final bu , yerlerine oynayanlar maca etki ederse ne ala .Tottenham alacak diye düşünüyorum.
sevgili ismail , bunu dedin, gecmisten bir final aklima geldi .2 ingilizden final mi olur yav
Bu kadroyla bu sezon Final'e çıkılabilirdi..
![]()
Postacı'ya verdik oyumuzu.oylarımızı kullanalım çoğunluğu görelim
İlk kupaymış sanırım odasevgili ismail , bunu dedin, gecmisten bir final aklima geldi .
70lerde 1972 olmasi lazim -bu kupa da yine bir final olmustu -ada takimlari- versusun da .
bugunku gibi yine spurs bir tarafta idi , rakip ise ,donemin wolves'i .
o donem cift mac uzerinden final oynandigin dan , gunun sonunda kupayi ^spurs tarafi kazandi .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund
saygi ve selamlar