AL 24/25 Final | Tottenham 1-0 Manchester United | MS | 21 Mayıs | TRT 1

manu da garnacco yedekte . mount 11de . bu baglam da manunun possession icin orta da arti bir le oynama dusuncesi kendilerini daha bi kompakt yapacagi ongoruluyor . spurs ful beklerinin pace li ve teknik olmalari baglaminda mac ici ortaya invert denemelerini dusunen bir anlayista oldugundan , <- >
amorim ,bu durumu pasifize ,minimize etmek icin + olarak orta da mount'un possession oyun yonu kompaktligi ve dengeleyiciligini kullanmak istemis gibi . . .

spurs da

nacizane dusuncem ; *sarr'in 11de tercih edilmesi +eldeki digerleri bentancur ve bissouma baglaminda ;
spurs'un orta saha ozelinde kosu,presi daha oncelik tutacagi ihtimalini one cikariyor (sahsi dusuncem, ozellikle bruno'yu minimize etmek icin) . bi tik fazla defansif buldum . hafizam yaniltmiyorsa -ligde manu versuslarin da tam tersi bir anlayista idi spurs tarafi .

.

bir durum bariz net gorunuyor ; her iki takimda yedeklerde taze ayak tutmanin onemine vurgu yapmasi .
( macin 2.yarisi ve olasi uzamasi baglaminda ) .

433 manu versus 343 tspurs .

guzel mac olsun. gonlumden gecen spurs olsa da - hak eden kazansin . :hat:

saygi ve selamlar

ange hoca'mi -aussie liginde calistigindan bugune- nacizane olarak yakindan takip ederim .
hocaligina dair de ^dunya futbolu bolumunde cokca degindigim olmustur .

ilginc olan ; j ligi ve iskoc ligleri tecrubesinde bir denklem var kendisi baglaminda ;
bu iki kulupte de 2. yilinda kupa kazanmis olmasi . < - >
bu yonden baktigim da bugun bir benzeri olursa - sasirmam .

dun bir roportajini okudum. ^soyadinin nereden geldigine dair aciklamasi vardi , bunla beraber ,
esi nin saglam/fanatik derecede ^yerli dizi^ hayranligi oldugunu da belirtti .

bu arada - soyadinin nereden geldigine gecmiste vurgu yapmistim detayli olarak .

velhasil , ^postecoglu ailesi icin spurs alsin isterim .
:hat:

sonraki mesajda resmi 11lere dair bir yorum yapabilirim . beklentim guzel mac olacagi yonunde.
kora kor bir mac olur, isin sonunda ; cl bileti var .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .
Tottenham alacak diye düşünüyorum.

Iki takimada basarisizliklar

Bu müzik hiç uymuyor yarışmaya. Voleybol maç müziği gibi derhal güncelleme gelmeli. Kimseyi heyecanlandırmıyor.

2 ingilizden final mi olur yav
sevgili ismail , bunu dedin, gecmisten bir final aklima geldi . :hat:

70lerde 1972 olmasi lazim -bu kupa da yine bir final olmustu -ada takimlari- versusun da .
bugunku gibi yine spurs bir tarafta idi , rakip ise ,donemin wolves'i .

o donem cift mac uzerinden final oynandigin dan , gunun sonunda kupayi ^spurs tarafi kazandi .

saygi ve selamlar

Bu kadroyla bu sezon Final'e çıkılabilirdi..
Resim

Cıkılamazdı kadro derinliği yoktu ligi bırakabilirdik

Bir seçim yapılaması gerekiyordu ve kritik bi dönem olduğu icin lig seçildi..

Yeni sezonda da kadro lig ve avrupa için yetersiz derinlik sağlanamaz ise yine bi taraf feda edilecektir

oylarımızı kullanalım çoğunluğu görelim

sevgili ismail , bunu dedin, gecmisten bir final aklima geldi . :hat:

70lerde 1972 olmasi lazim -bu kupa da yine bir final olmustu -ada takimlari- versusun da .
bugunku gibi yine spurs bir tarafta idi , rakip ise ,donemin wolves'i .

o donem cift mac uzerinden final oynandigin dan , gunun sonunda kupayi ^spurs tarafi kazandi .

saygi ve selamlar
İlk kupaymış sanırım oda

Geri
Üst Alt