AL 24/25 H:1 | Ajax 4-0 Beşiktaş | MS | 26 Eylül | TRT 1

Ajaxı çözemedim iyi mi kötü mü diye
brobbey dışında gram sürprizsiz takım. nerde neresli ziyechli tadicli ajax, nerde bu düz oyuncular. ortada henderson, sağ kanatta başak'ın tutmadığı traore'yle sonuç arıyo herifler nihayetinde. bjk'nin bize 5 attığı gibi bunlar da bu seviyede sittin sene 4 gol filan atamazlar kolay kolay daha. taş kuşa çarptı bu akşam.

Gedson bize gelse bambaşka kariyeri olurdu asla rashica ile kıyaslamam.. Bu takıma Sara'yı koysan ona da çöp derler muhtenelen
yok renktaş sarada en azından körün bile gçrebileceği bariz bir teknik yetenek var .Farklı profilde adamlar ama şuan bana sorsalar sara mı fernades mi diye hiç düşünmem Sara derim

Bu semih kilicsoy nasil topcu olmus ya adamin fizigi topcu gibi degil yetenek yok hic birsey yok
Bu adamdan ne bekliyor besiktas anlamadim

Zaten Bronchorts oynatmiyor akilli adam

yok renktaş sarada en azından körün bile gçrebileceği bariz bir teknik yetenek var .Farklı profilde adamlar ama şuan bana sorsalar sara mı fernades mi diye hiç düşünmem Sara derim

Sara bizim geriden top çıkarma işinde de çok faydalı oluyor şu an ben de Sara derim .. Ama bize ikisi aynı anda lazımdı

Sara bizim geriden top çıkarma işinde de çok faydalı oluyor şu an ben de Sara derim .. Ama bize ikisi aynı anda lazımdı
sol bekimizin Maşallah müthiş atletizmi sayesinde yunus orta sahada 1 fazla olmamızı sağlıyor aynı katkıyı ciddi manada ümitliğim jelertten de alırsak gedsonun g si anılmaz.

Geri
Üst Alt