- 6 Eylül 2013
- 8.417
- 3.201
- 428
Biz bu ajaxa paok maçı tarzı oynarsak en az üç tane atarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
brobbey dışında gram sürprizsiz takım. nerde neresli ziyechli tadicli ajax, nerde bu düz oyuncular. ortada henderson, sağ kanatta başak'ın tutmadığı traore'yle sonuç arıyo herifler nihayetinde. bjk'nin bize 5 attığı gibi bunlar da bu seviyede sittin sene 4 gol filan atamazlar kolay kolay daha. taş kuşa çarptı bu akşam.Ajaxı çözemedim iyi mi kötü mü diye
Yav olm bu Uruk mudur nedir sen övüyordun bu herifi Tjk aldığındaDün Paok maçındaki Colley > Uduokhai
Belmas bizi yanlışlıkla bu beyin özürlü Gedson'dan iyi ki kurtarmış. Herif bugün resmen mala bağladı...
O ben değildim.Yav olm bu Uruk mudur nedir sen övüyordun bu herifi Tjk aldığında
yok renktaş sarada en azından körün bile gçrebileceği bariz bir teknik yetenek var .Farklı profilde adamlar ama şuan bana sorsalar sara mı fernades mi diye hiç düşünmem Sara derimGedson bize gelse bambaşka kariyeri olurdu asla rashica ile kıyaslamam.. Bu takıma Sara'yı koysan ona da çöp derler muhtenelen
Beni de Barış Savaşla karıştırıyor.O ben değildim.![]()
Gedson bize gelse bambaşka kariyeri olurdu asla rashica ile kıyaslamam.. Bu takıma Sara'yı koysan ona da çöp derler muhtenelen
Gedson Bende Sara dirGedson bende yaradır.
yok renktaş sarada en azından körün bile gçrebileceği bariz bir teknik yetenek var .Farklı profilde adamlar ama şuan bana sorsalar sara mı fernades mi diye hiç düşünmem Sara derim
karabağ gollll 3 1 bejekem 36. lığı kimseye bırakmayacak gol iptal edilmişTotenham sonunculuktan kurtarmaya çalışıyor
sol bekimizin Maşallah müthiş atletizmi sayesinde yunus orta sahada 1 fazla olmamızı sağlıyor aynı katkıyı ciddi manada ümitliğim jelertten de alırsak gedsonun g si anılmaz.Sara bizim geriden top çıkarma işinde de çok faydalı oluyor şu an ben de Sara derim .. Ama bize ikisi aynı anda lazımdı
Oynadıkları takımların birçoğu CL takımıda değil.
Utanmadan 3 kez penaltı beklediler, Türk hakem olmayınca çalmıyorlar.Avrupa'da şerefsizliklerini yapamamışlar
Tayfur da yok tabiUtanmadan 3 kez penaltı beklediler, Türk hakem olmayınca çalmıyorlar.