Bende en bastan beri hem sara hem jelerti beğendiğimi soyledim..Bu çocukta kim ne derse desin ışık var.yok zayifmis, yok minikmis,Messi en kaliteli dönemlerinde sanki 100 kiloydu.Jelert süper olucak bencede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende en bastan beri hem sara hem jelerti beğendiğimi soyledim..Bu çocukta kim ne derse desin ışık var.yok zayifmis, yok minikmis,Messi en kaliteli dönemlerinde sanki 100 kiloydu.Jelert süper olucak bencede
Sen bu maçtan memnun musun ? ( def olarak )
Bugün Apo çok daha iyiydi Davinson'dan.Adam yoruldu bitti. A.kerim her pozisyonu ona bırakıyor lay lay lom top oynuyor
Ne bitmez macti. Sanki 3 saat sürdü. Guzel galibiyet..tebrikler aslanlar
Icardi daha hazir degil diye dedim. Ne gelip bana patliyorsun?Gördünmü niye?
kesinlike sana katılıyorum gerek oyunda gerekse bireysel perfomslarda yükselen bir ivmemiz var.Turu geçerdik. Davinson Jakobs Osimhen ve takıma alışan Sara ile fark yaratmaya başladık.
Reis karşında leş takım yok he bunlar geçen sene geuptan namağlup çıkmıştı galiba
Buna rağmen üç attık yalnız. 4 5 Olabilirdi maç.Ne yazik ki ya forum da futbolu bilen insan sayisi cok az ya da maksat laf olsun torba dolsun diye takima sallayanlar var
Hafta sonu yüksek tempolu bir derbi oynamis takim 3 gün sonra rakibini temposu ile paramparca etti
Tek eksigimiz 22/23 sezonunda oldugu gibi bitiricilik
Cok kacirdik bunlari atmamiz lazim bu seviye de
Kesinlikle dogru yoldayiz
Çok uğraşıp alamadığımız sağ bek bebe de aynı özelliklere sahipti,jelert umarım kendini gösterirde şu bek kısır döngüsünden çıkarız.Bu jakobsda da degisik bir fuleli adim var. İki adim atiyor bi bakmissin ceza sahasina gitmis.
MaşallahBu jakobsda da degisik bir fuleli adim var. İki adim atiyor bi bakmissin ceza sahasina gitmis.