⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Sergen'in banı çözelim Avrupa kupasını bu sene mi seneye mi alıyoruz söylesin niyeyse bu sene hissi var ben de.

IMG_3957.webp

Günaya ayrı parantez açalım. Gerçekten iyi kaleci. Tarzını Mert Günoğa benzetiyorum. Maçın kırılma anlarında hep vardı. Keşke 3 4 yaş daha genç olsaydı. Bugün Muslera o pozisyonlardan birinde mutlaka topu içeri alırdı. Helal aslan parçası. 👍🏻🙏🏻

Ne yazik ki ya forum da futbolu bilen insan sayisi cok az ya da maksat laf olsun torba dolsun diye takima sallayanlar var

Hafta sonu yüksek tempolu bir derbi oynamis takim 3 gün sonra rakibini temposu ile paramparca etti

Tek eksigimiz 22/23 sezonunda oldugu gibi bitiricilik

Cok kacirdik bunlari atmamiz lazim bu seviye de

Kesinlikle dogru yoldayiz

Sahada kadife ayaklar var ama zemin yine her sezon başı gibi berbat..

Yahu parası neyse verip getirin İngiltereden uzman birilerini.. Yazık günah yahu!!

yalnız ekibimizin sürekli böyle skorlu maçlar oynamasına ne demeli

gol yollarında etkiliyiz bu sezon

Ne yazik ki ya forum da futbolu bilen insan sayisi cok az ya da maksat laf olsun torba dolsun diye takima sallayanlar var

Hafta sonu yüksek tempolu bir derbi oynamis takim 3 gün sonra rakibini temposu ile paramparca etti

Tek eksigimiz 22/23 sezonunda oldugu gibi bitiricilik

Cok kacirdik bunlari atmamiz lazim bu seviye de

Kesinlikle dogru yoldayiz
Buna rağmen üç attık yalnız. 4 5 Olabilirdi maç.

Bats'ın elestirilmesini doğru bulmadım bu arada. Adam Barışın yerine kanada girdi, defansa koştu falan, Bats santrafor bunu unutuyoruz o adrenalin ile.

Asıl soru su olmalı, neden Barış yerine Bats girdi ? Rotasyon çok sıkıntı olacak belli oldu Avrupa maçlarında.

Bu takıma bayılmaya başladım harika oynuyoruz ve 90 dakika sürekli gol için deniyoruz. Umarım her geçen maç çok daha iyiye gidip büyük işler başaracak bu kadro ve teknik ekip.

Geri
Üst Alt