⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Bence de o zekada ki biri bizim taraftarımız olmasın
abi saçma sapan kişisel takıntılarını takımın önüne koymuş o kadar insan var ki

sevmediği topçu gol atamasın diye dua eder kaçırsa da sallasam diye bekler

hoca batırsın da takım puan kaybetsin saldırayım diye bekler

böyle hayat mı geçer yav vallahi tutmayın takım makım

Geçtiğimiz günlerde ezici üstünlükle aldığımız derbi galibiyeti bazılarının canını fena halde acıtmış gibi

Hoca buna izin veriyor demek ki, cok kez yaptigina göre..
E bunun sonucu olarak atk yediğimizde holle sonuçlanınca yada birisi kart gördüğünde yada sakarlık olduğunda sorumluluk aldığını da göremedik nasıl olacak o. Köhn ve nelssonun başını yiyen abdülün bu serbest yaşam tarzı. Bir gün yine bizim başımıza dert açacak

Okan buruk td olduğunu hatırladığından beri üstüne koyarak gidiyoruz

Sene başı acayip bi ruh halindeydi belki de yönetim yüzğnden kafası dağınıktı

Motive olduğu sürece sorun yok hocada, inşallah yönetim saçma sapan şeyler yapmaz da şu güzelim hava bozulmaz

Bir tek begenmedigim konu mesela fb maçında sakindik pozisyonlarda bu maçta daha heyecanlı gibi gozuktuk daha dikkatli olsak 5-6 olurdu.

Paok'ta bu ismi bir ara bizimle geçen genç Konstantelias için ne düşünüyorsunuz? Sizce 15 vermeye değer mi mesela gelecek sezon için? Yetenekli ve hızlı oynayan bir oyuncu ama pek bilemedim.

Kadıköyün zemin iyiydi takır takır paslaşıyorduk. Bizim zemin kötü. Bir zemin yapamayanlar güya tesis projelerini yapacak iyyici herifler.

Zemin işi kepazelik.
Oynanan oyuna gelirsek genel olarak bakarsak pek beğenmedim.Defansif olarak takım boyu takım defansı eskiye göre biraz daha iyi.Buda tamamen sanchez,jakops,osimen gibi atlet adamların takıma katılmasıyla iyi olmuşdur.

Ama özellikle iç sahada kapanan takımlara karşı ofansif anlamda oynanan oyunda pek gelişme göremedim.Top çalmada gene sıkıntı çekiyoruz.Fener maçında çok boş alan bulduk.Ve bu tarz maçlarda zaten bundan öncede etkili oyunlar oynuyorduk.

kim ne derse desin benim düşüncem osimenin arkasındaki üçlü mertens-yunus-barış özellikle iç sahada kapanan takımlara karşı çok zorlanıyorlar.Osimene ayak uydurmakda zorlanıyorlar.Aynen icardide olduğu gibi.
Özellikle mertens ve yunusun yerine çok daha iyi oyuncular alınabilirdi.Olmasıda gerekiyordu.

Topla kateden oyuncu sıkıntısı çekiyorduk.Hala aynı sorun devam ediyor.Bu yüzdende kapanan takımların dengesini hiç bozamıyoruz.örnek vermek gerekirse Bir kere apo dar alanda çalımlarla öne doğru dripling yaptı rakip nasıl açıldı.ne orta saha ne kanat oyuncuları hiç yapamıyor bunu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt