Furkan Kaya
Aslan Üye
- 2 Haziran 2024
- 7.506
- 5.503
- 1.043
5 atacağımızı düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 yeriz diyorlaravrupa uzun 1 maraton. daha defansif bir anlayış benimsiyerek rotasyonel hamleler ile jelert, berkan, batshuayi, nelsın gibi şu ana dek yedek kalan oyuncularımızı kullanarak takımı dinlenmesine vesile olabiliriz.
avrupa uzun 1 maraton. daha defansif bir anlayış benimsiyerek rotasyonel hamleler ile jelert, berkan, batshuayi, nelsın gibi şu ana dek yedek kalan oyuncularımızı kullanarak takımı dinlenmesine vesile olabiliriz.
PAOK taraftarı geliyor mu?
5 yeriz diyorlar
+ bu oyuncular da değerli ve küstürmemeliyiz. Bu oyuncular özünde yedek olduklarını biliyorlar ama forma şansı da bulabileceklerini bilmeliler.
Bu maç Nelsson, Jelert ve Batshuayi’yi ilk 11 bekliyorum. Berkan ve Kerem ise rahat 30 dk oynar, İcardi’nin de sonlara doğru oyuna gireceğini düşünüyorum.
Realistik açıdan 12 günde 4. Maç ve net şekilde Kaan ve Mertens’in dinlendirilmesi gerekiyor. Barış mecbur oynayacak ama onu da Kasımpaşa maçında dinlendirecektir yerine Sallai oynayacaktır.
Tik Tok Orhan5 yiyeceğimizi düşünüyorum.
Kupayi alarak 1.torbadan dalmaliydik cl yeAvrupa’da son 10 yılda tek başarımız FT ile olan sezon.
Lig başarısı Avrupa’ya yansısa en az bir kez daha final oynamalıydık.
Ligle kıyaslarsan Avrupa’da çok başarısızız ve bundan çok rahatsızım.
Sallai Avrupa listesine yetişmediKesinlikle katılıyorum.Bu modelde ısrar edip , Şallai ve Jelertide takıma monte etmeliyiz.