⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

avrupa uzun 1 maraton. daha defansif bir anlayış benimsiyerek rotasyonel hamleler ile jelert, berkan, batshuayi, nelsın gibi şu ana dek yedek kalan oyuncularımızı kullanarak takımı dinlenmesine vesile olabiliriz.

+ bu oyuncular da değerli ve küstürmemeliyiz. Bu oyuncular özünde yedek olduklarını biliyorlar ama forma şansı da bulabileceklerini bilmeliler.

Bu maç Nelsson, Jelert ve Batshuayi’yi ilk 11 bekliyorum. Berkan ve Kerem ise rahat 30 dk oynar, İcardi’nin de sonlara doğru oyuna gireceğini düşünüyorum.

Realistik açıdan 12 günde 4. Maç ve net şekilde Kaan ve Mertens’in dinlendirilmesi gerekiyor. Barış mecbur oynayacak ama onu da Kasımpaşa maçında dinlendirecektir yerine Sallai oynayacaktır.

Aslında beklentim şudur;

Günay
Sanchez Nelsson Abdülkerim
Barış Torreira Sara Berkan Yunus
Bats - Osimen

Jakops son antrenmana katılmamış muhtemelen oynamaz.

İcardi son 15-20 dk girer oyuna.

Kerem D ikinci yarı Sara yerine girer skora ve duruma göre.

Eğer son 15 dk 2-0 gibi net bi skorla önceysek Sanchez veya Apo çıkıp Metehan girmeli, Barış yerine de Jelert.

Yalnız şöyle de olabilir düşündüm de;

Günay
Sanchez Nelsson Apokerim
Jelert Sara Torreira Barış
Yunus
Bats Osimhen

ifbliler mi

+ bu oyuncular da değerli ve küstürmemeliyiz. Bu oyuncular özünde yedek olduklarını biliyorlar ama forma şansı da bulabileceklerini bilmeliler.

Bu maç Nelsson, Jelert ve Batshuayi’yi ilk 11 bekliyorum. Berkan ve Kerem ise rahat 30 dk oynar, İcardi’nin de sonlara doğru oyuna gireceğini düşünüyorum.

Realistik açıdan 12 günde 4. Maç ve net şekilde Kaan ve Mertens’in dinlendirilmesi gerekiyor. Barış mecbur oynayacak ama onu da Kasımpaşa maçında dinlendirecektir yerine Sallai oynayacaktır.

berkan 11 başlasın
takım içindeki davranışlarını görünce oynamamasına üzülüom

2. Young Boys maçı gibi Rus ruleti oynamadığımız sürece şansımız yüksek.

Ya 4-4-2 ya 3-5-2 çıkacağız her türlü iddiaya varım.

4-4-2
Günay
Jelert
Sanchez
Apokerim
Jakops / Berkan
Barış
Torreira
Sara
Yunus
Bats
Osimhen

Ya da 3-5-2

Günay
Sanchez
Nelsson
Apokerim
Barış
Torreira
Sara
Berkan
Yunus
Bats
Osimhen

Geçen sezon Fatih Hocamı yenip duran bu ekip hakkında bilginiz yok mu yaw her maçı izlediniz burada forumca

Fb maçında övdüklerimize sövme maçı olmasın bi zahmet
2-0 olsun bizim olsun
Gol mol yemeyin sakın

Bu gruptan çıkmak zorundayız lamı cimi yok.

Hemde direkt son 16’ya atacak şekilde ilk 8 yaparak çıkmalıyız.

Sonrasında da rakip kim olursa olsun en az Çeyrek Final görmeli bu kadro.

Ki bence daha fazlasını da görmeli.

Porto
Roma
M.United
Tottenham

İle birlikte kadro olarak en iyi 5 takımdan biriyiz.

Lazio
Frankfurt
Bilbao
Sociedad

Da diğer tehlikeli olabilecek takımlar ama hepsi yenilebilir.

Çift forvet İcardi'siz çıkılmamalı.

Bats ile Osimhen aynı anda daha güçlü olmaz diye düşünüyorum.

İcardi bence bu maç sonradan girer.

Sistem değişikliği de eldeki 11 skoru alamazsa olur gibime geliyor.

yunanistan'ın bjksiyle oynayacağız. geçen sene de 2 büyüğü geçip şampiyon olmuşlardı. umarım fener maçıyla üstümüzdeki yumuşaklık tribini atmışızdır da oyuncu kalitesini oyun aidiyetiyle birleştirip net bir galibiyet daha alırız. fener maçı üstüne aynı tas eski hamam tarzı bi oyun belki taraftarda aynı infiali yaratmaz ama teknik ekip ve oyuncular üstünde büyük demorilazsyona neden olabilir.

Mertens osimhen kaan dinlenir gerisi devam eder gibi. Batshuayiyi 11 bekliyorum. Barışta kasımpaşa maçında dinlenir.

Geri
Üst Alt