⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Günay
Kaan Davinson Abdülkerim İsmail
Gabriel Lucas
Barış Dries Yunus
Osimhen

Günay
Jelert Davinson Nelson Jacobs
Berkan Kerem
Barış Sara Yunus
Osimhen

Çok net: ROTASYON YAPMALIYIZ. 5 oyuncu değiştirme hakkımız zaten var gerektiğinde kullanılır, sezonu düşünmek şart.​

Çok zor maç, umarım bu maça da iyi hazırlanmıştır Okan, paok'un hocası lucescu gayet iyi hoca ve eminim bize iyi hazırlanmıştır.
Yani bu maçı kolay rahat görenlere şunu diyeyim geçen sene park Yunanistan sampiyonuydu, konferans sampiyonu olmpiakos ligde 3 de değildi diye biliyorum

Bende rotasyon yapılması gerektiğini düşünüyorum. Yedekte ayağına top değmeyen futbolcularımız var. Tüm takıma ihtiyaç var bu sene özellikle jelert nelsson yusuf demir falan oynamali artık. Kaleci de çok önemli Günay biraz forma şansı bulmalı artık top görse bomba sanacak herif.

Paok hafife alınacak takım değil, taktiksel hamleler olabilir ama rotasyon maçı paşa maçı

Ne rotasyonu yav sanki premier lig takımıyız da uefa yi kucumsuyoruz..Rotasyonlu kadromuzla kimseye dış geçiremeyiz kolay kolay bu kupada..

Ayrıca oynayacağımız ilk 3 maç kagit üzerinde 9 puan almamız gereken maçlar.. Burada en iyi kadromuzla 9 puanı yapıp büyük bir krediyi cebe koymamız lazım..

Bambaşka bir heyecan başlıyor. Belkide 2.Avrupa Ligi Şampiyonluğu ile bitecek bir yolculuğa başlıyoruz. İcardi, Osimhen, Mertens, Barış, Torreira, Gabriel Sara, Yunus, Jakobs, Sanchez, Nelsson, Abdülkerim ve Muslera gibi yıldızlarla işten değil. Haydi Aslanlar InCollage_20240924_234204478.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Hocam ve en büyük kazancı Yunus Akgün ilk Avrupa Ligi basın toplantısında bizlere hedefin Bilbao finali olduğunu hissettirdiler. Bu sene 3 Kupa neden olmasın. Çok güven verdiler ve Paok maçını İcardi, Osimhen, Mertens, Sara, Yunus, Barış ile yıkacağımıza inanıyorum InCollage_20240924_234104261.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt