⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

1727267299543.webp

Avrupa macimiz var aksama.Fakat goruyorum ki heryerde halen yavsaklara koymamiz gundemde.Alooo kurulus amacimiz olan maclara cikiyoruz unuttulmus gozukuyor uzuluyorum.

Muslera dışında başka kim cezalı

Paok işin hücum tarafında iyi bir takım, Taison ilerleyen yaşına rağmen geçen sene ki şampiyonluklarında ciddi rol üstlenmiş, Zivkovic kenarda teknik bir oyuncu, Konstantelias topla birlikte tehlikle yaratabiliyor merkezde, sol bekleri Abdul Rahman hücuma çok sık katılıp tehlikeli olabilen bir oyuncu sonradan oyuna alabilecekleri T.Murg ve K.Despodov iyi katkı vermiş

Bununla birlikte işin defans tarafında da ciddi sıkıntıları olan bir takım Paok, daha doğrusu işin defans tarafını çok önemsemiyorlar gibi. Malmö maçlarına baktım özellikle kornerlerde, taçlarda filan ceza sahasına gönderilen uzun toplarda ciddi sorun yaşamışlar. Ceza sahasına gönderilen yüksek toplarda gol vuruşunu yapan oyuncuyu resmen kimse rahatsız etmiyor bile tertemiz çıkıyor gol vuruşunu yapıyor Malmö 'lü oyuncular

Ama iş hücuma ve yetenek tarafına gelince Taison 'la Zivkovic 'le filan ciddi üstünlük kurmuşlar Malmö 'ye karşı 90+5 de saçma sapan seken bir topla maç uzatmaya gitmiş ve uzatmalarda yine çok kırılgan olan defansları yüzünden bir gol daha yiyip Şampiyonlar Liginden elenmişler

İşin açıkçası Sparta Prag, Kopenhag, Young Boys gibi takımlara karşı oynayacağımıza 1000 kere Paok gibi takımlara karşı oynamayı tercih ederim. Tamam işin hücum tarafında kaliteli ayaklara sahipler topu 3. alana getirip bir şekilde orda etkili olabiliyorlar ama işin defans tarafı gerçekten evlere şenlik, öyle aman aman bir fizik/atletizm üstlünlükleri yok ve belli bir yaşın üzerinde oyuncu grubuna sahip bir takım Paok

Benim gördüğüm Abdul Rahman, Kedziora, Jonny Otto 'lu son maçta da eski Beşiktaş'lı Colley oynamış defans hatları Osimhen 'le Mertens 'le filan boy ölçüştüremez

Abdul Rahman defansı ciddi sıkıntılı, sürekli hücum tarafında iş yapmaya çalışan bir sol bek, stoper olarak senelerce sağ bek oynamış Kedziora var sağ bekleri Jonny Otto yaşadığı ciddi sakatlıklardan sonra o çabukluğu kalmamış Colley 'i zaten tanıyoruz sanırım defans tarafıyla değil de golcülüğüyle fark yaratan nadir stoperlerden biri hoş Colley 'i geçtim adamların kalecileri Kotarski bile bence kalecilik becerileriyle değil de doğrudan hücuma gönderdiği toplarla fark yaratmış

Yunanistan Liginde belki kalite farkıyla işi çözmüş olabilir Paok ama biz işin mücadele tarafında defansif tarafında üstün çıkabilirsek kalite farkı bu sefer bizden yana olur

Geri
Üst Alt