⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Puan kaybı bekleyenler yine boşuna beklemesin
Biz kazanacağız

Şu maçı alırsak avrupa karnemizide düzeltmeye başlarız, bazı olumsuzlukların kırılması için bir fitilleme lazım fener ile açtık kapıyı inşallah devamı gelir. 1 2 tane avrupa galibiyeti alsak yarıp gecicez ortalığı

Lütfen hemen gelene geçene koyacazzzzzzzzzzzzzz moduna girmeyelim,

Özellikle Okan hocanın bu konuda oyuncuları net uyarması lazım

Sezon başı YB ve BJK mağlubiyetlerinin temeli tamamen bu kibirden kaynaklıydı.

Sağlam tokat yedik, bence bu hataya düşmezler.

Rakip ister Bodrumspor ister PAOK önemli değil, her maça bir final maçı gibi hazırlanarak, rakibimize tamamen saygı duyarak, %100 konsantrasyon ile oynamak zorundayız.

Büyük takımlar böyle oynar çünkü.

Şampiyonlar liginden elenmenin acısını çıkarmamız lazım. Avrupa ligi bizim dişimize göre. Galibiyetle başlarız umarım.

2 saatte paok tarihi prof larından eneliz geldimi

Görece güçlü bir ekiple oynucaz galibiyet rüzgarı iyice arkamıza almamızı sağlar

Fener maçıyla aynı kadro başlar - muslera yerine günay tabii.

Delik deşik edicez, artık bu sene avrupada ciddi anlamda ses getirmeliyiz. çok çok erken ama zaten ilk 8 e girersek 1 tur oynayıp çeyrek finale çıkıyorsun. ilk 8 için de evimizde tüm maçlarda çatır çatır çıkıp vurup geçmeliyiz. avrupada kim oldugumuzu tekrar hatırlamalı ve hatırlatmalıyız.

Artık Avrupa da oynadığımız iç saha maçlarında net bir oyun ile güzel galibiyetler görmek istiyorum

Galibiyetten başka hiç bir sonucu kabul etmez bu camia bahaneler bitti artık çıkın vurun geçin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Paok FB'den daha iyi bir takım. Kolay olmayacak, takıma güveniyoruz.

Muslera cezalı zaten.
Kaan ve Mertens'in de oynamayacağını düşünüyorum.

Açıkçası ilk 3-5-2 maçımız geliyor gibi hissediyorum;

Günay
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim
Barış - Sara - Torreira - Jacops
Yunus
Batshuayi - Osimhen

Bu sefer Berkan çıkmalı. Mertens'i böyle horca kullanmamak lazım.

Geri
Üst Alt