⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Yine kontra atak yemeye ve defans arkasına adam sarkıtmaya devam ediyoruz. Bu şekilde avrupada başarı gelmez, sağlam savunma olmadan olmaz

Günay ileri çıksaydı golü yemiştik sağlam kaldı ayakta

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhene sövmeden biraz soluklanin adam uzun süre takımla idman yapmadı, az sabredin

Herifler bizimkilere göre roket gibi hızlı kalıyor bu ligde oynadıkça Avrupa'da başarı hayal

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benfica da oynuyor
1727293743052.webp

takım yorgun buraya kadar normal da

Yedek kulübesine bakinca da sövmeden duramıyorum

Serefsiz hakemden cok rahatsizim

Ilk 15-20dk dan sonra takim iyi oynadi, ben begendim. Insallah golde gelir

Mertens bütün atakları hemde gayet tehlikeli olabilecek bütün atakları hiç etti.Suan sahanın en kötüsü çıksın yerine kimse girnesede olur

Mertens i canını çıkarmak isteyen bir td var. Mertens yerine kerem demirbay olsa rakip üst üste 3 pas yapamaz. Ama td miz bunu göremez mertens i kesemez. Kesse bile yerine bats i atıp cift forvet rezilliğine doner

Günay kurtarışı kırılma anı idi. Yesek ilk yarıya moral bozukluğu ile girecektik.

Osimhen en iyi yaptigi is kafa vurmak takip golleri atmak ikiside onune geldi

Birinde nerdeyse geri pas verdi digerinde cerceveyi tutturamadi

Bize gelen futbolu unutuyor

Sara sol ayagi muthiste adamda sag ayak hic yok birde o sag ayakla iki tane sut atip tribune yolladi

Yunus jackobs Toreira sahanin en iyileri

Gerisi vasat oynuyor

Bulduğumuzdan fazlasını veriyosak bu oyunda ısrar niye?

Çok ciddi savunma problemi var takımın

İlk yari zaman zaman iyi isler yaptik.Tabi karsi takim takim halinde savunmada durdugu icin kilidi acmak zor.2. yari fırsatları artik degerlendirmeliyiz.Seytanin bacağını kırıp ilk golu atsak gerisi gelecek.Onun haricinde bol bol orta deniyoruz fakat Apo nun ortasi dışında hepsi berbat ortalar.Baris Alper in orta denemelerini birakmasi lazim olmuyor.

Geri
Üst Alt