⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Jakobs idmana katılmamış. Berkan oynayacak. Bence Kaan'ı da dinlendirmek lazım. 352yi deneyek o yüzden

[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6]]" data-quote="Tolga Gül" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Nolmuş bu arkadaşa bilgi var mı

HD[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]] cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzinliymiş bir sıkıntı yok

Bunların tdsi *Răzvan Lucescuymuş. Hafife *alırsak kötü sonuç çıkar.
*. kesinlikle sevgili can .

hafizam yaniltmiyorsa - *ilk 2017 sezonu basa gelmisti. 2019 da petrol bolgesi bi takima gecis yapti, 2021de paok'a *geri dondu .

yunan ligini izlerken ,oynattigi oyun dikkatimi cekmisti .

takimdan -
paok bazli gecen sezon ozelinde ^bold bir kac isim var nazarim da one cikan ;
veteran 36lik tyson , 28lik zivkovic , 27lik despedov ,29luk brandon ve murg, *defansdaki 30luk *baba rahman ve 27lik sastre, os 21lik genc konstantelias ve 31 ozdoev & 33luk schwab *sezona damga vurmuslardi asist ve golleriyle...

<- ustteki isimler den -> bu sezona *skorsal bazli iyi baslayanlar orta ve on alan baglaminda *zivkovic , *schwab ve despedov hatirladigim kadariyla...

bu arada - *zivkovic ve *brandon bizim macta yer alamayacak-*sakatlik dolayli .
(paok adina onemli eksikler tarafim adina ) .

paok *izledigim maclarda 4231,442 varyanti yayilimlari sunuyordu. . .
*ustte belirttigim isimlerin ve takima bold neticesel etkileri bir yana,
*yas skalalari da dikkat cekici...

*baba rahman -bizim burada yapilan gencler dunya kupasinda dikkat ceken isimlerdendi gana ozelinde. akabinde chelsea scout etmisti hafizam yaniltmiyorsa.
<-saglam sakatliklar yasadi, tam cikisini malesef yapamadi bolca kiraya verildi.en son paok da karar kildi bonservisli. tarzi ve skalasi dolayli paok oyununda oynadigi mevkiyi goz onune aldigimda ; gecen sezon en son baktigimda 6 gol 3 asisti vardi - bu durum haliyle dikkat cekici . cs icine bakarak pas/orta yapmasi, fuleli bindirmeleri,kivraklik, *poaching bazli icerideki surpriz golleri vs derken,

-velhasil bizim macta sag bolgemizin kendisi ve onundeki tyson'a ozellikle dikkat etmesi gerekir .
<- bu bolgeyi ozellikle uzun yazdim cunku sag bek bolgemiz bariz problem .

*sagda bek de ispanyollar dan *sastre'yi bekliyorum -plase vatandaji jonny .
<-sastre nin asist yonu es gecilmemeli,onlem bazli.

-
liste de yer vermedigim(ayrild) bizim mac dan bagimsiz mini ara not ;
*koulierakis(sol stoper) -paok dan onceki donemlerden listeme aldigim onemli bir yetenek,*potansiyeli oldukca yuksek. daha 20 yasinda . paok altyapi cikislidir, gecen sezon a takimda *oynadigi mevkiye ragmen skora katkisi takdir edilesi ekstrasi idi. *a milli takimda da bekledigim gibi basladi. nacizane kendisini ilk u19 milli de izlerken kesfetmistim .

paok ve genel performansi dolayisiyla nitekim akabinde almanlar hizli davranip adeta piyango ucretine kaptilar .
@Aras Şimşek , @Murat Durmaz , @Onur Adıbelli

-​

maca dair son olarak diyecegim ,
nacizane , *young boys eslesmeleri oncesin de rakibin kimi kayda deger buldugum *isimlerine ozellikle nacizane *vurgu yapmistim , dikkatli olmazsak prblem yasariz detayini eklemistim .

paok versusu baglaminda bu durum bir tik daha dikkate deger . rakibin tecrubeli formda isimleri ve baslarinda kompakt oyun oynatan bildikleri hocalari dolayli.

mac gunu 11lere dair bir yorum eklemeyi dusunuyorum.

saygi ve selamlar .

Ayni kadro ile cikmamali bence avrupadaki kadromuz kisitli ozellikle sanchez ve mertensi bir sekil dinlendirmeli paok ahim sahim bir takim degil hemde oynamayan adamlara sans vermeli

Jelert Demirbay Batshuayi Nelson gibi adamlardan faydalanmali bu tip ic saha maclarinda mesela bu macta yunusu kullanip
Ligte oynayabilecek sallaiden kasimpasa macinda faydalanmali

Bir kac oyuncu cok ozel bunlari koruyarak kullanmali

Sanchez Toreira Mertens Bu adamlarin muadili cok az takimda

Derbiden sonra gaza gelmistim 3-5 tıklatırız diye ama youtubeda begendigim ve yorumlarina cok guvendigim arkadaslardan kerem övet , sinan yılmaz ve berk göl programda paok macinin baya baya zor oldugunu vurguladi, yenemiyorsan yenilmemek bile guzel sonuc olarak degerlendirildi. Bilmiyordum son yunan sampiyonu olduklarini falan. Ben yine de kazanacagimizdan eminim ama 3-5 atma hevesimi kirdilar 😂 1-0 olsun bizim olsun diyelim

*. kesinlikle sevgili can .

hafizam yaniltmiyorsa - *ilk 2017 sezonu basa gelmisti. 2019 da petrol bolgesi bi takima gecis yapti, 2021de paok'a *geri dondu .

yunan ligini izlerken ,oynattigi oyun dikkatimi cekmisti .

takimdan -
paok bazli gecen sezon ozelinde ^bold bir kac isim var nazarim da one cikan ;
veteran 36lik tyson , 28lik zivkovic , 27lik despedov ,29luk brandon ve murg, *defansdaki 30luk *baba rahman ve 27lik sastre, os 21lik genc konstantelias ve 31 ozdoev & 33luk schwab *sezona damga vurmuslardi asist ve golleriyle...

<- ustteki isimler den -> bu sezona *skorsal bazli iyi baslayanlar orta ve on alan baglaminda *zivkovic , *schwab ve despedov hatirladigim kadariyla...

bu arada - *zivkovic ve *brandon bizim macta yer alamayacak-*sakatlik dolayli .
(paok adina onemli eksikler tarafim adina ) .

paok *izledigim maclarda 4231,442 varyanti yayilimlari sunuyordu. . .
*ustte belirttigim isimlerin ve takima bold neticesel etkileri bir yana,
*yas skalalari da dikkat cekici...

*baba rahman -bizim burada yapilan gencler dunya kupasinda dikkat ceken isimlerdendi gana ozelinde. akabinde chelsea scout etmisti hafizam yaniltmiyorsa.
<-saglam sakatliklar yasadi, tam cikisini malesef yapamadi bolca kiraya verildi.en son paok da karar kildi bonservisli. tarzi ve skalasi dolayli paok oyununda oynadigi mevkiyi goz onune aldigimda ; gecen sezon en son baktigimda 6 gol 3 asisti vardi - bu durum haliyle dikkat cekici . cs icine bakarak pas/orta yapmasi, fuleli bindirmeleri,kivraklik, *poaching bazli icerideki surpriz golleri vs derken,

-velhasil bizim macta sag bolgemizin kendisi ve onundeki tyson'a ozellikle dikkat etmesi gerekir .
<- bu bolgeyi ozellikle uzun yazdim cunku sag bek bolgemiz bariz problem .

*sagda bek de ispanyollar dan *sastre'yi bekliyorum -plase vatandaji jonny .
<-sastre nin asist yonu es gecilmemeli,onlem bazli.

-
liste de yer vermedigim(ayrild) bizim mac dan bagimsiz mini ara not ;
*koulierakis(sol stoper) -paok dan onceki donemlerden listeme aldigim onemli bir yetenek,*potansiyeli oldukca yuksek. daha 20 yasinda . paok altyapi cikislidir, gecen sezon a takimda *oynadigi mevkiye ragmen skora katkisi takdir edilesi ekstrasi idi. *a milli takimda da bekledigim gibi basladi. nacizane kendisini ilk u19 milli de izlerken kesfetmistim .

paok ve genel performansi dolayisiyla nitekim akabinde almanlar hizli davranip adeta piyango ucretine kaptilar .
@Aras Şimşek , @Murat Durmaz , @Onur Adıbelli

-​

maca dair son olarak diyecegim ,
nacizane , *young boys eslesmeleri oncesin de rakibin kimi kayda deger buldugum *isimlerine ozellikle nacizane *vurgu yapmistim , dikkatli olmazsak prblem yasariz detayini eklemistim .

paok versusu baglaminda bu durum bir tik daha dikkate deger . rakibin tecrubeli formda isimleri ve baslarinda kompakt oyun oynatan bildikleri hocalari dolayli.

mac gunu 11lere dair bir yorum eklemeyi dusunuyorum.

saygi ve selamlar .
ben bu taison'a aşıktım yaw resmen shaktar'da oynarken. inanılmaz bir topçuydu. 36lık hali nasıl acaba?

Son düzenleme:
Derbiden sonra gaza gelmistim 3-5 tıklatırız diye ama youtubeda begendigim ve yorumlarina cok guvendigim arkadaslardan kerem övet , sinan yılmaz ve berk göl programda paok macinin baya baya zor oldugunu vurguladi, yenemiyorsan yenilmemek bile guzel sonuc olarak degerlendirildi. Bilmiyordum son yunan sampiyonu olduklarini falan. Ben yine de kazanacagimizdan eminim ama 3-5 atma hevesimi kirdilar 😂 1-0 olsun bizim olsun diyelim
3-5 felan düşünmemek lazım şuan en önemli şey bir şekilde maçları kazanmak ben yenecegimize gönülden inanıyorum ama 3-5 atarız diye çıkıyorsak yeniliriz.Bir kere herşeyden önce sabırlı olmalıyız son ana kadar desteklemek gerekiyor.

Sıkıntı maç iyi bir oyunla 2-3 fark görürsek takıma tamamdır deriz.

paok forumunda, bunlar bize 5-6 atar diyorlar.
burada ise, sıkıntı maç deniyor.

bu fussbal nasıl bir şey yaw :d

paok forumunda, bunlar bize 5-6 atar diyorlar.
burada ise, sıkıntı maç deniyor.

bu fussbal nasıl bir şey yaw :d
Avrupa’da son 10 yılda tek başarımız FT ile olan sezon.

Lig başarısı Avrupa’ya yansısa en az bir kez daha final oynamalıydık.

Ligle kıyaslarsan Avrupa’da çok başarısızız ve bundan çok rahatsızım.

Geri
Üst Alt