⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Avrupa’da son 10 yılda tek başarımız FT ile olan sezon.

Lig başarısı Avrupa’ya yansısa en az bir kez daha final oynamalıydık.

Ligle kıyaslarsan Avrupa’da çok başarısızız ve bundan çok rahatsızım.

Sonunda duygularım özetlenmiş.

Tamam lig iyi güzel de Avrupa’ya da yansıyan başarı istiyoruz artık.

Bazi renkdaslar avrupayi salalim önemli olan 5 yildiz diyoda, fener avrupda gecen sene mahalle takımlarını yene yene gazı aldi, lige negatif yansıması olmaz bence.

Salacaksak kupayi salalim.
Köyferans kek olduğu için fazla etkilenmediler ama onda bile 2 stoper 1 Fred pert olunca Ts Ludo Nortjalent Ads hepsine art arda domaldılar. Olmpiakos Sivas'ta da zıçtılar.

Bazi renkdaslar avrupayi salalim önemli olan 5 yildiz diyoda, fener avrupda gecen sene mahalle takımlarını yene yene gazı aldi, lige negatif yansıması olmaz bence.

Salacaksak kupayi salalim.
Salma diye bir kavram çok yanlis rotasyonu bol takimla bile çıkılır ancak yedek kadro bile ciddiye almalı.Ornek veriyorum kalede Günay oynar Metehan felan oynar Yusuf oynar 4 Bats oynar vs.ancak hangi kadroyla çıkarsak çıkalım ciddiye almak lazım.

Köyferans kek olduğu için fazla etkilenmediler ama onda bile 2 stoper 1 Fred pert olunca Ts Ludo Nortjalent Ads hepsine art arda domaldılar. Olmpiakos Sivas'ta da zıçtılar.
Ligde VAR yabancı olsa sapır sapır dökülürlerdi ama Türk hakemler Fenerbahçe'yi yarışta tutmak için her şeyi yapıyor senelerdir. Sivas'ta puan kaybetmelerinin sebebi yabancı VAR olmasıydı.

Ligde VAR yabancı olsa sapır sapır dökülürlerdi ama Türk hakemler Fenerbahçe'yi yarışta tutmak için her şeyi yapıyor senelerdir. Sivas'ta puan kaybetmelerinin sebebi yabancı VAR olmasıydı.
Sivas'ta penaltı gelmese bile oyun olarak ölmüşlerdi. Takımlar yormasa bile seyahat yoruyor. Bu sene kopmaya daha meyilliler. Mou İrfan Becao Osayi gibi herifleri yedi. Üstüne Ferdi gitti

kerem, batşuayi berkan bunlar kötü oyuncular değilki sanki altyapı oyuncuları oynayacak taylan-berkan-cicaldau ile avrupa liginde barçayı eliyoduk nerdeyse rotasyona verilen tepkiler bana biraz abartı geldi

Kolay bir maç olacağını düşünüyorum. yunus 0ynamalı. tam ona görE mAÇ

Ne rotasyonu la? Mahale takimina karsimi oynuyoruz. Sonucta avrupa maci bu her türlü ciddiye alinmali. Birde artik avrupada da basari sart artik.

davinson sakatlanmasın yeter, 2-3 rotasyonla kotarırız.

sanchez <> nelsson
mertens <> berkan

avrupa maçlarında kötüyüz pek umudum yok.

Geri
Üst Alt