⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Mertens çok yorgun baskılarda geç kaldı adama eziyet etmeye gerek yok. Sok demirbayı falan

barış eski hızından uzak bir kaç maçtır
Olur mu öyle diyince linç yersin aman diyim.:)

Neyse ben tolarlayacağını düşünüyorum. Sallai ile dönüşümlü oynamak ona iyi gelecektir.

Geçen sene doğru yerde doğru hareketi yapıyordu bu sene de onu devam ettirmesi lazım. Fiziken iyi bir oyuncu mentali toparlarsa aynen devam eder.

Santraforda en önemli şey bitirmek. O olmayınca gerisini diğerleri yapıyor zaten
Oylede osimhenden de vazgecemezsinki
Birisi Osimhen gelecek adam bitiremeyecek diye elestireceksin deseler valla gotumle gulerdim cok etkili ama mertens yanina giremiyor

Bu adamin yanina girecek bir oyuncu lazim
Batshuayi veya Icardi

Süper ligin sportif olarak ne kadar zayıf olduğunu gösterdi bu maç bana.

Biraz daha çabuk oynamamız lazım, çok gömülüyorlar içeri ve genelde hep dönen toplarda ceza sahası yayından şut şansları yakalasak da karavana attık hep. Mertens epey etkisiz, oraya biraz daha dinamik bir hamle gerekli, belki Berkan ya da Demirbay girip Sara'yı daha önde kullanabiliriz, zaten Sara da devamlı o bölgede olmaya meyilli. Bir de Davinson fazla geveliyor topu, onun da topla vedalaşması lazım. Torreira insan üstü çaba gösteriyor, bu şekilde tüketiriz adamı, mutlaka yanına bir hamle şart, bu kadar hor kullanmamalıyız oyuncuları.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde yaldır yaldır ön tarafta pres yapmanın anlamı yok

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt