⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Avrupa liginde 6 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alırsak ortalama 5'nci bitirsek

Grup katılım 3.000 + galibiyet/beraberlik 13.000 + başarı bonusu((25-5)*0.25=5.000)) = 21.000 + 1.000 bonus = 22.000 puan yapar son 16 turu maçına çıkmadan 48.500 puan oluruz baya iyi seviyelere geliriz.
onu hesaplarsın da öbür tarafı hesaplamazsın

Bunlar da bizim rakip. Savunmaları iri ama bir tık sakar sanki

1727358847399.png

13 faul, 1 sari kart... Ayip ayip...
UEFA tarafinda da muthis sikemiz devam ediyor.

Özlediğimiz takım adım adım her maç yükseliyor kim oynarsa oynasın iyi oynuyor gireninden çıkanına herkes katkı veriyor.

En güzelide yoğun fikstürden geçiyoruz 12 günde 4 maç yaptık hepsinde de taş gibi top oynadık.

Oyunu artık yavaş değil hızlandırarak ve pas hızını ciddi yükselterek devam ediyoruz birkaç haftaya inanılmaz dar alan oyunları görebiliriz.

üstümüzdekiler kırmızı gören rakiplere karşı o istatistiği yapmış

Koşu mesafeleri ile bilgiler yok sanırım UEFA'nın resmi sitesinde.

Jayden rezalet oynadı lan nasıl haftanın takımına girmiş.

apo-jacobs birebir performansıyla yunan şampiyonuna pozisyon verdirmedi, becao ve yanındakiler belçika liginin ortalık malına yarım saat mahkum top oynattı. ama becao-östurwolde daha çok top blokladığı için küçük takımın başarılısı oyuncusu olarak aradan sıyrılmışlar.

bu kafada devam edeceklerse haftanın 11'ine hiçbir oyuncu sokmadan devam edelim yeğdir, oralara girmek istesek yeni ayman bulmasını isterdik ziya doğan'dan.

Takımın yükselişe geçmesinde enerji emici Halil'in gitmesinin de payı olduğunu unutmayalım. Ne zaman dehledik takım hep vites arttırdı.

Ben bu yeni formatı sevdim.

Ligde fb ile kapışmasak salalım avrupaya odaklanalım derim hatta. Lig başarısının bir anlamı yok ama şu yalı bebesi tüm nefretiyle orda oldukça ligi bırakalım diyemiyorum.

Ben bu yeni formatı sevdim.

Ligde fb ile kapışmasak salalım avrupaya odaklanalım derim hatta. Lig başarısının bir anlamı yok ama şu yalı bebesi tüm nefretiyle orda oldukça ligi bırakalım diyemiyorum.
Bu sene 1.olursan direk katılıyorsun ŞLye biliyorsun değil mi ? Bu sene son 10 yıldan daha önemli şampiyonluk 5 yıldız falan hikaye.

Çok ama çok kritik bir galibiyetti Avrupa için. 3 puanla başlamak moral ve özgüven oldu.
Geçen sezon ŞL'yi ilk Kopenhag maçı ile kaybetmiştik. Ters bir sonuç olsaydı ilk 8 için ilk haftadan havlu atabilirdik. Şimdi Rfs ve Elfborg'u da yenip 9 puanla keyifler gıcır şekilde ilerleyelim.

Geri
Üst Alt