⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Bu sene 1.olursan direk katılıyorsun ŞLye biliyorsun değil mi ? Bu sene son 10 yıldan daha önemli şampiyonluk 5 yıldız falan hikaye.
Evet de bu bile ligin önemini değil dolaylı yoldan ligdeki şampiyonluğun CL için önemini vurguluyor, yani yine hedef Avrupa için lig şampiyonluğu diyoruz.

5. yıldız falan hikaye, şampiyon olan direkt CL'de yazman da benim dediğimi destekler olmuş zaten.

Ben artık ligde 2 yıldır gelen rekorların ve şampiyonlukların, bir daha görür müyüz dediğimiz oyuncu grubuyla Avrupa'da elle tutulur bir başarı istiyorum. Yalı bebesinin at koşturduğu ve satılık hakemlerin liginden bıktım.

Yoksa evet, bu sezonu alan direkt gidecek CL'ye ve önemi geçen senelerden büyük.

İlk 8 içerisinde sıralamanın bir önemi var mı bu arada sonraki tur eşleşmesi için?

İlk 8 içerisinde sıralamanın bir önemi var mı bu arada sonraki tur eşleşmesi için?
1-8 son 16da

9-24 playoff oynayacak

9-24 playoffunu geçenlerle 1-8 arası eşleşecek

Kısacası var

Edit : sen kendi içinde sordun herhalde orada da var.

Uefa yı alırsak da CL ye direkt gidiyoruz. Niye buna da odaklanmıyoruz.
Hedef CL'ye gitmekse ligde sampiyon olup gitmek Uefa'yi almaktan 10 kat daha kolay oldugu icin.

Avrupada ilerleyebildigimiz kadar ilerleyelim ama bizim icin ana hedef lig olmali. Hem 5. yildiz hem CL inanilmaz bir maddi ve psikilojik darbe olur rakiplere. Avrupa Liginde de bir basari olursa yanina tuzu biberi olur ama ligdeki takimlari yenmek cok daha kolay ve olasi bir hedef.

Hedef CL'ye gitmekse ligde sampiyon olup gitmek Uefa'yi almaktan 10 kat daha kolay oldugu icin.

Avrupada ilerleyebildigimiz kadar ilerleyelim ama bizim icin ana hedef lig olmali. Hem 5. yildiz hem CL inanilmaz bir maddi ve psikilojik darbe olur rakiplere. Avrupa Liginde de bir basari olursa yanina tuzu biberi olur ama ligdeki takimlari yenmek cok daha kolay ve olasi bir hedef.
o zaman soru
AL şampiyonluğu bize
Lig fenere mi yoksa sadece lig mi

Bir iki gün önce bir istatistik gördüm doğru mu bilmiyorum ama Mertens-Icardi ile başladığımız her maçta puan kaybı gelmiş Avrupa maçlarında.

Bütün derken nasılsa atış serbest diye kullandığınız bir kelime diye düşünüyorum. Gs seviyesi de belli hocamızın seviyesi de belli
Kral nerelerdesin
Sesin soluğun neden cıkmıyor
yorumlarını özledik

Bir iki gün önce bir istatistik gördüm doğru mu bilmiyorum ama Mertens-Icardi ile başladığımız her maçta puan kaybı gelmiş Avrupa maçlarında.
Prag’ı yendik ön elemeleri saymazsak

Zaten total galibiyet sayımız 3 elemeler sonrasında

Geri
Üst Alt