⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

yarım atak bile yapamadık

ciddi rezil bir görüntü

nasıl bu hale geldi bu iş

Abi atağa bak adamlar yerleşemiyor bile. 3 kişi üst üste binmiş kimse adam tutmuyor

rotasyon işe yaramış taktik deha

Takım ciddiyetsizmiş karşısındaki rakibi küçümsediği için oynamıyor filan deniliyor

Arkdaşlar öyle bir şey yok

Nereden çıkarıyorsunuz bunu

Net olarak kendine hoca diyen bir adamın oyun anlayışında ve takımın fiziğinde sorun var

Orta sahasız kanatsız forvetsiz bu kadar işte

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küfür siralamamda Okan dursunu geçti. Kimse geçemez sanıyordum.

2-0 oldu maç kafada bitti şimdi panikle gol kovalıyoruz.

sıkıldım ama aynı şeyi izlemekten

20 dakika kaldı..

Takim orta dahadan forvete top getiremiyo herif santrfor aliyo oyuna.Aklimizla dalga geciyo Okan yine. Fenerbahce salaklari nasil yenildiler su takima hala guluyorum. Osimhen olmayinca bok gibi oluyonisuz oni gorduk. İcardi’yle de vedalasilsin artik sikmaya basladi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ilk defa bir Galatasaray macinda sıkıldım bitsede kurtulsak gol yemeden her an gol yiyebiliriz deplasmanda 1 puan 2-0 dan iyi skor

Bu kifayetsiz gitmezse bu sezon her kulvarda nal toplarız, hazır milli ara varken defedip futboldan azıcık anlayan bir hoca getirirsek yürüye yürüye şampiyon olur, avrupada yarı final görürüz, azıcık diyorum bak, bu kifayetsizin çapı bu kadar işte.

Mertens Yusuf değişiklik

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi bu takım istisnasız kolay geçecek denen her maçın içine etmeye yemin etmiş

Bu takımın makyajı Osimhen miş çıktı hemen sezon başına döndük

Yarım saate yine bi kelle paça çorbası içirir bize Okan. Gerçekten aynı aptallıkları izlemekten çok sıkıldım artık.

şu takımdan al de sadece okan denen kişinin takımı 2 gol yer

Geri
Üst Alt