Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.249
- 17.902
- 2.228
keremden sonra adamlar üstünlüğü aldılar ama hoca asla düşünmez ya ben bu 40 yaşındaki mertensi çıkarıp berkanı alayım öne sarayo atayım yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sovdum, editleme ve ceza verdirme, ikimizde yanmayalımEn sonunda ağız dolusu sövecem Mertense
Aynen bu. 2 si asla oynamaz. B nce 2 Side oynamaz. Ama okanball denen birşey varbu takım aynı anda icardi ve mertensi taşıyamaz bunu herkez anladı bir okan anlamadı
Pep icimizden gecerdiKarşımızda fit bir Real Madrid felan olsaydı felan olacak olanları düşünmek istemiyorum.
Bu tam bir fenerli konuşması olmuş yalnız.Basta galatasaray olmak uzere butun Türk takimlari cok sey beklemesin avrupadan. Yok bu kadro avrupa icin kuruldu, yok hedrf avrupa, yok önemli olan avrupa falan. Gercekleri gormeliyiz artik. Zamaninda tesadüfen alinan bir uefa kupasiyla rüyalar goruyoruz.
Yok ya knk paoku yendik ucup kaciyoz, final oynarizKarşımızda fit bir Real Madrid felan olsaydı felan olacak olanları düşünmek istemiyorum.