Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Böyle saçma sapan statlarda top oynamak acı verici oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ruffelsi de yenelim bir zahmetYeneriz kahve kültürü takılan arkadaşlar pusuda kalmaya devam ederler
Ya harbiden bizim ligde tempo yok ne rotasyonu yavLig'de rotasyon yapıp puanı kaybettik zaten. Temposuz ligde rotasyon yaptık. Sanki Premier Lig. Tam kadro çıkıp delik deşik etmemiz lazım. Ancak içim soğur.
Jakobs nolduJelert ve Batshuayi 11’de olmali
Barış sağa, Jakobs sola benlm kadro buJelert ve Batshuayi 11’de olmali
Nelson yerine Kaan olabiliirBarış sağa, Jakobs sola benlm kadro bu
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben olsam bu maçta icardi'yi 11 oynatır, osimhen'i ise ligde alanya maçında oynatırım. sanchez'e de gerek yok bence bu maçta.
günay
kaan nelsson apo jakobs
torriera sara
barış mertens yunus
icardi
Kasımpaşa maçında oynaysaydi sanchezi ozamanben olsam bu maçta icardi'yi 11 oynatır, osimhen'i ise ligde alanya maçında oynatırım. sanchez'e de gerek yok bence bu maçta.
günay
kaan nelsson apo jakobs
torriera sara
barış mertens yunus
icardi
Puan kaybinda sapır saçma.hangi kelimeler kullanılacakYenilirsek hoca sizce kimi suçlayacak?
A-Hakem
B-Saha
C-Tribünlerin uzaklığı
D-Uçak motorunun yol boyunca gürültü yapıp kafa şişirmesi
E-Futbolcuların gece uyuduğu yatakların gıcırdayıp topçuları uykusuz bırakması
F-Avrupa maçımız olduğu halde Kasımpaşa maçını ertelemeyen federasyon
G-Küresel ısınma
H-Diğer
J-Hepsi
onu bana söylemeyeceksin aslan. ben rotasyona karşıydım k.paşa maçı için.Kasımpaşa maçında oynaysaydi sanchezi ozaman
Okan Hocanın oyun planında şöyle bir sıkıntı var geçen sene Boey varken oynadığımız oyunu Boey gittikten sonra Zaha,Ziyech,Mertens,İcardi,Kaan,Nelsson filan oynarken aynısını devam ettirmeye çalıştıkNelsson’u görmek istemiyorum ya. Her maç rakibe en az iki ikramı var.
Ligde rotasyona karşıyım sanki Avrupa ligini alacak bana kim için rotasyon yaptık rfs icinonu bana söylemeyeceksin aslan. ben rotasyona karşıydım k.paşa maçı için.
Nelsson 3lüde iş görür.Nelson yerine Kaan olabiliir