Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.404
- 3.122
- 2.118
gömülü takıma icardi napacak dostum
Gömülü takıma Osimhen ne yapacak ? Sence bu soruyu sorar mıyız ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gömülü takıma icardi napacak dostum
Defanstta oynayamiyor. Biraz düzeldi dedik ama yine sapittio zaman oynamasın bek degilse
bknz abdulkerım ben sol bek oynamam dedi
Kaç aston villa maçı izledinde bayern ile astonun arasında dağlar fark var diyorsun.Bunu söyleyen birisiyle alıntılayıp tartışmaya gerek yok yoksay geç beni bende seni.Tartışmaya bile gerek yok.Aston Villa - Bayern Munih arasindaki kalite farki RFS ve bize denk nerdeyse. Biz rakip tirt oldugu icin 2 gol attik.
Yedigimiz golde cok sistemsel bir hata yoktu. Adam topu aldi, indirdi, iki pasta gol attilar. Cok aglayacak bir sey yok. Takim kazandigi surece umrumda degil. Bizimkiler iyi oyun icin cok acik bir sekilde buyuk rakiplere daha iyi konsantre oluyorlar.
icardide geriye geliyor topu alıyor ama sete yerlesemıyor takımGömülü takıma Osimhen ne yapacak ? Sence bu soruyu sorar mıyız ?
Tipten dikkat edilmesi gereken fuleli siyahi analizi yaptım. İşte dikkat edilmesi gerekilen o 2 futbolcu.
ve![]()
![]()
kitap gibi post.adamların, yaş ortalaması görece yüksek, uzun boylu, fizikli ama kalas adamlardan oluşan bir kadrosu var.
bu tarz takımlara karşı driplingçi, dar alan becerisi yüksek, süratli adamlara ihtiyaç var ve bu özelliklere sahip tek oyuncumuz "yunus" malesef.
yunus iyi oynarsa bu maçta etkili olabilir (gol/asist yapamasa bile).
mertens ve torriera'nın da çabuk oyunlarına ihtiyacımız olacak.
2 sene önce 2 milyona almışlar.Şu adamı apo kerım yerıne almak lazım
![]()
Alexsandro - Oyuncu profili 25/26
Alexsandro, 26, Brezilya ➤ LOSC Lille, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 9 Ağu 1999, Rio de Janeiro, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
13 eder2 sene önce 2 milyona almışlar.
Biz istesek en az 15 çekerler.
Önce hocaya dayak atsak bence daha iyi olur gibibu takıma hoca dayagı gerek bilmem katılırmısınız