Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.973
- 8.706
- 2.518
"ÇEK Bİ LETONYA"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu maci yedeklerle bile kazanirsinRakip değil Avrupa kupası önemli. Bu maçı kazanmak zorundayız.
Letonyanin nou campi diyolar buraya
Arkadaşın Galatasarayli değil demek kiMaçı çarşambaya alın ya, perşembe akşam arkadaşın düğünü var.
Arkadaşın Galatasarayli değil demek ki
Acaba rigas hocasi letonya futbol federasyonu topcularimizin sakatlanmasini mi istiyor diye sorar mi mactan sonra?
Telefondan ac izle ben oyle yapiyorum dugun zamanina denk gelince.Maçı çarşambaya alın ya, perşembe akşam arkadaşın düğünü var.
Telefondan ac izle ben oyle yapiyorum dugun zamanina denk gelince.
Gayetde uyusuyor. Biz carsambadan 3gun sonra mac yaptik. Bunlarda pazartesiden 3 gun sonra mac yapacakSormaz herhalde çünkü Perşembe- Pazartesi yapıyorlar arada 3 günlük ara var. Bu Okan hocanın o bahanesini kabul ediyorum manasına gelmiyor bu arada sadece dediğin ile uyuşmuyor tarihler.
Sen Uefa maçını diyorsun ama o zaman Uefa'ya demeleri lazım. Biz carşamba- cumartesi yaotık onlar perşembe- pazartesi yaptılar yoksa bu hafta. Aslında bu işin doğrusu bizim çarşamba- pazar 14:00 yada 16:00'da yapmamızdı ama bu da yayıncı kuruluşa takıldı sanırım dediğim gibi kabul edilebilir bir mazerette değil zaten.Gayetde uyusuyor. Biz carsambadan 3gun sonra mac yaptik. Bunlarda pazartesiden 3 gun sonra mac yapacak